Gorkorival jardan vagy uttesten kene kozlekedni?
Figyelt kérdés
30-40el lazan megyek sőt.. a legtobb bringast allvahagyom. Akkor hol kozlekedjek? 🤔2021. márc. 25. 17:39
11/20 anonim válasza:
Persze, negyvennel azokkal a lóf4sz kis kerekekkel, hagyjál már a hülyeségeiddel...
12/20 A kérdező kommentje:
🤣 elarulom h 70el is mennek korival ha jo az utviszony... de longboarddal is.. ha nem ertesz hozza ne mondj hulyeseget.. nezz par videot ha gondolod..nem a tescos korikrol beszelek... 110es kerekkel komoly csapaggyal egy freeride korin kb nincs akadaly es hozhato a 40. Gyorsasagi korival meg joval tobb is. Csak nehez iranyitani meg megallni. A legaramlat is durva mar. Nem kezdoknek valo. De csak egy egyszeru kerdest tettem fel amire kaptam valaszt ennek mar ahhoz nincs koze koszi csa
2021. márc. 26. 12:00
13/20 anonim válasza:
Jó volt az esti mese, csak kicsit elkapkodtad az időzítést... :-D
14/20 anonim válasza:
Akkor ülj be apu mellé az autóba, kérd meg hogy menjen negyvennel, és képzeld el, hogy annyival korizol a járdán te értelmi fogyatékos troll :)
15/20 anonim válasza:
És igen, nem ártana megállni sem néha..
16/20 anonim válasza:
Mindegy, hogy mennyit megy, a lényeg, hogy gyalogosnak minősül!
Ha 18-28-éves nőnemű kerekfenekű egyedről beszélünk és spandex gatya feszül arra a kerek popsira, felőlem mehet amennyivel akar! :D
17/20 anonim válasza:
Drágám, itt egyedül te vagy az, aki nem ért hozzá, mivel alapvető sebességeket nem tudsz megfelelően érzékelni.
70 is elérhető görkorival, igen, egy meredek, sima lejtőn. 40 meg síkon, egy ideig. Utazósebességnek álmodban.
18/20 Alex Fly válasza:
Természetesen csak a járdán - a gyalogosok zavarása nélkül, 10 de nagyon maximum 20 km/h sebességgel - és azt is figyelembe véve, hogy bármi történik, a teljes felelősséget te viseled...
19/20 A kérdező kommentje:
Apu melle xD kosz van kocsim, de meloba vezetek eleget ezert is korizok, deszkazok, bicozok ha tehetem. Am videkre jarok melozni gyalogos az alig van. Ejszaka jarok haza akkor 0 forgalom, nem szoktam jardan menni. Odafele meg ahol epp szabad az ut. Ahogy latom mindenki megy mindenhol csak kivancsi voltam h am hol kellene. Az meg h mi szabalyos... senki se tartja be kb.. se autoval, se bringaval, se semmivel.
2021. márc. 27. 13:13
20/20 anonim válasza:
Nagyobb sebessegnel csak akkor tudsz megallni a labadon, ha huznak ... izombol es lejton talan elerheto nagyobb sebesseg, de akkor sem tudsz mozogni csak mereven allni es arra keszulni, hogy mikor taknyolsz egy nagyot.
Nincs is olyan minosegu ut, ahol nagyobb sebesseg elerheto baleset nelkul.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!