Mit gondoltok a mali márkájú biciklikől?
Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 14:46
1/3 anonim válasza:
én most is Mali bringával járok túrázni.. 2002-ben vettem. Szerintem megérik az árukat, én imádom a sajátom.
2/3 anonim válasza:
én Mali-val dirt-ölök meg freeride-ozok és szerintem egész jó igaz én csak a vázat vettem de az nem csavarodik meg semmi:D
3/3 anonim válasza:
Én 2001 április 4-án vettem a Mali Ironman-emet. Jó váz, olcsó, jó geometria, merev váz és könnyű. De akár milyen bringát is veszel, ha Shimano fékkel van szerelve, akkor azonnal fékpofa csere valami jobbra (pl. Ritchey). Illetve sok helyen gagyibb gumival (országútikat pl. szr Vittoria gumikkal), esetleg felnivel, kormánnyal, pedállal, nyereggel... árulják, mint kéne. Mert ezeken spórolnak.
A többi Mali vázról is jókat hallottam. Ár/érték viszonylatban nagyon jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!