Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Altrix Whirlwind Basic kezdőne...

Altrix Whirlwind Basic kezdőnek? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Kezdő országútis vagyok és kb. ennyi pénzem van (70000 Ft) valami megvételére. Megéri nekem megvenni ezt ha csak hétvégenként járnék vele el?
2011. aug. 1. 00:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem megérné. Persze most jönnek azzal majd az emberek, hogy ennyiért kapsz használtan jobbat, de gondolom újat akarsz. Én is nézegetettem, és ennyi pénzért ennél jobb felszereltségűt én nem találtam. Amire neked kell szerintem tökéletes.
2011. aug. 1. 12:02
 2/4 A kérdező kommentje:
és mekkora lehet a váz mérete? mert sehol sem találtam :/
2011. aug. 2. 23:13
 3/4 anonim válasza:
2 különböző honlapon két különböző adatot találtam az agyakkal kapcsolatban az egyik szerint gagyi a másik szerint nem... ez azért fontos mert ha menetes akkor a legkisebb fogszámod 14 lesz és ha te 11 et akarsz akkor az egész kereket le kell cserélni! ugyanis csak kazettás agynál lehet 8 sebesség és a felett 11 fogszámmal fogaskeréksort kapni! én ebbe buktam bele egy ettől is olcsóbb országúti bringánál és kb ilyen jellegű problémád lesz a vázváltóval is de amúgy egy megbízható bringának néz ki. ja és még egy apróság nem mindegy a fékkar benyúlás! lehet-é komoly 2 forgáspontos frankó féket venni rá asszem ez 47 mm-t jelent. Pontosan számítsd ki a méreted! sokat számít hogy jó legyen a vázméret!
2011. aug. 3. 20:35
 4/4 A kérdező kommentje:
56-os váz méret kéne nekem elvileg..akkor most ez jó lesz vagy sem?
2011. aug. 3. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!