Ez most milyen méret?
Figyelt kérdés
Van egy bringám, amin most
24x1 3/8; 540x18 felnik vannak. De 1-2 oldalon kívűl nem találtam hasonló méretet, se felniből se külső gumiból, arról nem is beszélve, hogy belső gumit egyáltalán nem találtam hozzá.. ilyenkor mit tudok tenni? Bele tudok rakni a bringába más méretű felnit? Mert pont a 24” és 26” között van. Kezdek aggódni
2021. márc. 20. 10:47
1/11 anonim válasza:
Milyen két méret között? Ez szerintem simán 24-es 🤷♂️
2/11 anonim válasza:
"Bele tudok rakni a bringába más méretű felnit?"
Az a vázon múlik, fogsz egy colstokot és kiderül.
3/11 anonim válasza:
Nekem is 24nek tűnik pláne ha az van ràirva.
4/11 A kérdező kommentje:
Csak minden belső meg külső gumi 507es ezmeg 540es a 26”osak meg már 560asok. Melyiket vegyem meg??
2021. márc. 20. 16:04
5/11 anonim válasza:
24-es kerékhez kérj belső gumit, ilyen egyszerű az egész.
6/11 A kérdező kommentje:
Ahhaa..... tehát akkor rakjak egy 540es felnire 507es belsőt? :Dd
2021. márc. 20. 18:46
7/11 anonim válasza:
Nem vagyok tisztában ezekkel a számokkal, de ha a külső 24-es, akkor a belső is 🤷♂️ legfeljebb csak a belső szélességének a méretében lehet eltérés, mert nem mindegy hogy egy virsli gumis verseny kerékpár vagy egy mountain bike.
8/11 anonim válasza:
Kerekesszéken szokott ilyen méret lenni! De simán lehet venni! :)
10/11 anonim válasza:
Sőt, ők eppen tartanak 40mm széleset is.. Amúgy a google kiadja, ha beírod, hogy 540 gumi.. Több üzletben lehet kapni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!