Fejenállóútonálló kérdése:
Mit jelent fixi kerékpárnál az 540-es és 570-es méret?
Figyelt kérdés
Keresgéltem neten, de ilyen méreteket sehol sem láttam. Mekkora egy "540"-es bicikli?2021. febr. 19. 20:46
1/7 tothp válasza:
Mondjuk a vázméret mm-ben. Mondjuk így még sose láttam leírva. Általában cm-ben, vagy egyes gyártók collban adják meg.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi az infót, de itt nincs ott utána hogy cm. Ha belinkelem az oldalt, lehet tudni fogod miről van szó?
2021. febr. 20. 02:01
3/7 A kérdező kommentje:
Uhh elég ciki, de nem vettem észre valamit... ott van hogy vázméret. De így sem teljesen tiszta, hogy az jó e nekem.
16 éves 170cm-s srác vagyok, elég nagy lehet nekem? Esetleg túl nagy?
Köszi előre is a választ :)
2021. febr. 20. 02:06
4/7 tothp válasza:
170es magassághoz én a kisebbet veném.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :D
2021. febr. 20. 13:21
6/7 TR75 válasza:
A szám a nyeregvázcső hosszát jelöli, aminek igazából a váz geometriájával együtt van jelentése.
Elvileg tényleg inkább az 540-es a te méreted.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!😁
2021. febr. 28. 13:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!