Szerintetek ez jó minőségű kerékpár?
Az én Schwinn-Csepel Landriderem nagyjából ugyanez a kategória (csak 17 éves). Hasonló felszereltség és súly, árkon-bokron átvisz, 40-50 kilométereket simán lenyomtam vele. Szóval lehet a Neuzerrel is bringázni.
Nem kifejezetten hobbi bicaj, tényleg inkább bevásárlós-városban tekergős, a szabadidődben is tudsz vele menni, és ha nem a sebesség a célod, hanem hogy kényelmesen elvigyen innen oda, akkor jó ez. Idővel az alkatrészeket úgyis cserélni kell, akkor cserélheted jobbra, ezzel is fejlesztheted a bicajt. A váz ugyan tényleg nehéz, ezen nincs mit szépíteni, de ez a bicaj nem a tesszkós legalja kategória.
"MTB kerékpár" :DDDD
Ha már újat veszel, akkor ennyiért decathlonosat nézz.
ez egy szar
plusz a 186 centidhez 28 29 zollos kerekút vegyél akár használtan is
ezt az első oldalon találtam és vann ezer
Erre belinkelsz egy olyan biciklit, aminek kicsi a vázmérete a kérdezőnek, és egy darab sz*r az egész:D
Itt nézegethetsz:
55-ös vázméret lenne jó neked, de akár egy kicsit nagyobb is.
28-as kerék 53cm-es vázzal
miért kicsi?
Köszi a válaszokat,
Kénytelen vagyok ettől a bolttól venni, mert SZÉP kártyára lehet kerékpárt venni, nekem meg beragadt kb. 95.000 forint, amit már nem fogok felhasználni (szállásra nyilván...), így inkább vennék egy kerékpárt, de nem értek hozzá.
Milyen márkát nézzek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!