Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen minőségűek emagos...

Ladanyizsoltsam kérdése:

Milyen minőségűek emagos kerékpárok?

Figyelt kérdés

Ezt néztem ki magamnak: [link]

Válaszokat köszönöm😀

2020. aug. 22. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Mire és mennyit akarod használni?

Röviden nem jó minőségűek, de ha te pár kilométereket tervezel vele közlekedni hetente mondjuk egyszer, akkor arra megfelel. Valószínűleg hamar kell majd rajta ezt-azt cserélni, de ha csak keveset használod és nem tudsz/akarsz rászánni, akkor szétesni nem fog.

Ha rendszeres, heti több alkalmas biciklizésre vennéd és esetleg terepen használnád, akkor inkább nézz valami drágábbat, pl. Decathlonban, azok még az olcsó és jó kategóriába tartoznak.

2020. aug. 22. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:

ez egy fosch!

Shimano Tourney szettel szerelt.

Első/hátsó fék: mechanikus tárcsafék.

ennél lejjebb már csak a camping bicikli van.

shimano váltók listája: [link]

Legalább Aliviot kellene venni.....

2020. aug. 22. 22:47
 3/4 anonim válasza:

Sziasztok

Én is innen rendeltem...emag

Hülye fejemmell utána olvastam utána,hogy megbízhatatlanok(még sosem rendeltem).

Törőltem a rendelést de még nem írtak vissza.Ha nem veszem át akkor ennyi?Vissza kűldik?Nincs gond?

[link]

Én ezt rendeltem.

2020. szept. 6. 22:33
 4/4 anonim ***** válasza:
14 napos elállás van, ha átveszed is visszaküldheted, persze egyszerűbb ha írsz nekik, hogy nem kell és nem veszed át.
2020. szept. 7. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!