Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez a mountain bike jó lenne...

Ez a mountain bike jó lenne arra amit akarok?

Figyelt kérdés

[link]

Olyan biciklit szeretnék, amivel sík földúton le lehet tekerni nagyobb távolságokat és tud felfelé is menni, viszont kemény, lejtős terepen is megállja a helyét.

Bár a síkon való tekeréshez a 2,60-as gumi meg a 140mm rugóút kicsit meredeknek tűnik, szóval nem tudom, erre mennyire lenne jó, meg amint látom a geometria is inkább keményebb dolgokhoz van tervezve.

Összefoglalva lényegében egy olyan biciklit szeretnék, amivel egyszerre lehet XC-re és Enduro-ra is edzeni.

2021. márc. 18. 01:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
szar kedvem van de 8as felvidítottál;))))
2021. márc. 18. 19:47
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha endurozni meg dh-zni akarsz mièrt merevvel?
2021. márc. 19. 03:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez valamilyen mászóisten bringa hátul az 51!!! Es lánckerékkel.
2021. márc. 19. 03:25
 14/18 A kérdező kommentje:

Mert jóval olcsóbb. Ma meg már elég kemény merev biciklik vannak (mint például ez is), amivel nagyon kemény terepen is lehet veretni. Bár nyilván nem ezzel fogok métereseket ugratni, mint egy igazi össztelós dh/enduro biciklivel.

[link]

Vagy még ilyen van 800 ezerért, de ez is drágább több mint 300-al a merevnél, és ez is csak 140-et mozog.

2021. márc. 19. 08:37
 15/18 anonim ***** válasza:

13!

Ez (32-51) gyakorlatilag ugyanaz, mint a 26-osokon a 22-32-es áttétel.

Tény, hogy nem egy DH tartomány, de vannak ennél könnyebb áttételek is.

2021. márc. 19. 10:16
 16/18 Wadmalac ***** válasza:

A mai DH elég rendesen megkívánja a hátsó csillapítást. Rengeteg olyan tereprész van, amit lábból lekezelni szinte lehetetlen, de minimum művészet, ha meg nem jön össze, előreszaltó, és-vagy a heregolyóid beköltöznek a nyaki nyirokcsomóid mellé.

A többi felhasználásra szerintem teljesen elmegy, bár mászáshoz meglehetősen kényelmetlen geometriának tűnik, az ülés-kormány táv is inkáb lejtőzősen szűkös első blikkre.

Az elég kicsi első utánfutásával olyan izgága hardtail DS gépnek tűnik.

A sík terepi gurulás meg a mászás nem lesz éppen a komfortzónája, de nem használhatatlan.

Az áttételeinél láthatóan gondoltak a mászásra, a geometriában talán kevésbé.

Ez szerintem egy olyan ide is, oda is kicsit jó svájcibicska gép, mint írtam, szerintem a DH ebből az univerzális alkalmasságból már kilóg.

2021. márc. 19. 15:11
 17/18 Wadmalac ***** válasza:

A második linkelt jószág már DH-esélyesebb.

Az egyéb használatra ha lockolható a hátsó rugó, én inkább ezt választanám.

2021. márc. 19. 15:14
 18/18 anonim ***** válasza:
meg egy Autót amivel felmész a Hegyre;)
2021. márc. 19. 15:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!