Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ha beviszek egy váltós bicikli...

Ha beviszek egy váltós biciklit egy kerékpár szervizbe, mennyiért cserélik ki nagyjából ezt?

Figyelt kérdés

Hülyén fogalmaztam a kérdés..

Szóval van egy váltós bringám, de nekem egy sebességes kell, nem igazán találtam erről videót hogy hogyan kell szóval ezért érdekel kb mennyiért cserélik ki szervizben

2021. márc. 17. 10:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

bici_g_li

Komolyan? Zoli? Csalódnom kell benned?

2021. márc. 17. 21:36
 12/18 anonim ***** válasza:
Ez egy remek szó, életben kell tartani :)
2021. márc. 17. 21:44
 13/18 A kérdező kommentje:

Egy sima férfi vázas bringám van, kos kormány volt rajta szóval országútinak is lehet nevezni.

* A válaszokat olvasva, az merült fel bennem, hogy lehet jobb lenne akkor így?:

* Venni egy új láncot, egy másik kereket amiben flip flop agy van, vagy valami ilyesmi?

2021. márc. 17. 21:51
 14/18 anonim ***** válasza:

húb.zz.....

tehát egy fixit akarsz csinálni?

2021. márc. 17. 22:00
 15/18 A kérdező kommentje:
Hát ha nem is azt “valami arra hajazót”
2021. márc. 17. 22:07
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem ezt kérdezed? :D
2021. márc. 17. 22:12
 17/18 A kérdező kommentje:
Hát a lényeg ugyan az :D
2021. márc. 17. 22:19
 18/18 Alex Fly ***** válasza:
A teljes megoldás: lehajítod a váltókat, váltókarokat, szerelékeket, kicseréled a hajtóművet és láncot egysebességesre (általában az új hajtóműhöz másikmonoblokkra is szükség van) , ledobod a sort - menetes agynál a helyére feltekered a racsnit (szinte mindig szükség van az agy áthézagolására és a középre centrírozásra is) , kazettásnál a hézagolókat és a fogast. Ezután ejtőpapucsos váznál még meg kell oldanod a láncfeszítést is...
2021. márc. 21. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!