Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Betanitanak-e kerékpár szerviz...

Tibu0215 kérdése:

Betanitanak-e kerékpár szervizben?

Figyelt kérdés
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy egy kerékpár szervizben betanitanának-e, ha van némi szervizes tapasztalatom. A "némi" tapasztalatot otthoni szerelgetésre értem. Azt tudom hogy egy szervizben azért tempósan kell dolgozni

2016. okt. 10. 12:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, max ha protekcióval mész el valahova. Van OKJ képzés, érdemes lenne előbb egy ilyet vagy ilyen szintűt elvégezni ha komolyan akarsz munkát keresni.
2016. okt. 11. 15:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól hogy pár bringát szereltél akár tetőtöl talpig az nem azt jelenti hogy egy profi biciklitől a kemping bicikliig mindent meg tudsz javítani. Pedig én is azt hittem mikor pár éve a fél milliós biciklimen már mindent tudtam azt hittem midnent tudok is, de anyukám kempingbringáján a féket nem tudtam be állítani.
2016. okt. 15. 02:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy kerékpár szerelős OKJ-s képzést nem nagyon találtam. Vagyis már szinte minden helyen nem indítanak ilyen képzést jelentkező hiány miatt. Ezt azért tudom ilyen pontosan mert érdeklődtem egy-két tanintézményben ahol ez a képzés fel volt tüntetve. Szóval tanácstalan vagyok.
2016. okt. 21. 01:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor marad a protekció, vagy valami havert megkérsz hogy tanítson meg pár dologra hátha felvesznek Úgyis.
2016. okt. 21. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!