Vélemények erről a bicikliről?
2021. márc. 15. 23:23
11/28 anonim válasza:
Nyugodtan mehetsz versenyre is vele, én is jártam a 12 kilós acélvázasommal, max. hátul végzel:) Én anno időfutamokon indultam vele, ott nem nagyon jelentett hátrányt.
13/28 anonim válasza:
Ugyanolyan szintű, mint a másik.
Ennyiért marha jó használtakat lehet venni egyébként.
14/28 anonim válasza:
nemtudom mennyi az ára de ha a komolyan befektett megtérülő energia érdekel akkor ezeket a gyenge minőségű alkatrészeket próbáld elfelejteni!!!
elveszig az energia a halékonyságban és deformációban gyenge kokány anyagok...
15/28 anonim válasza:
#12: a neveben is ott van: Basic. A legolcsobb Tourney valto, a valtokar a vazon van (ergo minden valtasnal le kell nyulni), beleposzintu hajtomu, a legolcsobb Kenda gumi ami ebben a meretben letezik. Az alu vaz az egyetlen ami miatt talan erdemes vele foglalkozni, de ha komolyan sportolni akarsz vele, sok mindent ki kellene cserelni. Ha csak szorakozasra, vagy siman kozlekedesre veszed akkor siman jo, de ne varj tole sokat.
16/28 A kérdező kommentje:
2021. márc. 16. 18:33
17/28 anonim válasza:
Itt nézegess ilyen kategóriában.
A linkelt bringák jók, kérdés hogy a méretük milyen lenne neked.
19/28 anonim válasza:
így van a sensa romagnát választanám a zolaszok mindig is jó bringát csináltak a fehér feltűnőbb is...merida is már két szinttel jobb mint az első kérdésben szereplő-olasz fehér vaspi.nát válaszd;))
20/28 anonim válasza:
Nekem van sokfelé, az acél jobb, mint az alumínium. Súlyra ugyanaz és az alu gyenge, szétporlad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!