Maszk használata kerékpáron?
Figyelt kérdés
Kerékpáron kell maszkot felvenni?
Olvastam, hogy sport célú tevékenység végzésekor nem kell maszkot felvenni.
De a rendőr honnan tudja, hogy én éppen sportolok e a biciklivel vagy nem?
2021. márc. 13. 10:07
2/7 anonim válasza:
Belemagyarázhatod sportnak. De amíg ilyen csípős reggelek vannak, addig ajánlom a maszkot. Kellemes.
3/7 anonim válasza:
Nem kell. De egyetértek a 2.hozzászólóval, hogy hidegben jó a maszk. Én korona előtt is tettem fel mindig valami maszkot.
4/7 anonim válasza:
Kb. 4 percig kellemes a maszk a hidegben. Utána teljesen nedves lesz.
közlekedni (lassan menni) lehet benne, de amkiro elkezded nyomni, azonnal átázik a maszk.
5/7 anonim válasza:
Hát én 9 km-ről járok a városba boltba. Itthon a faluba' nem veszem fel a maszkot hanem amikor beértem a városba akkor felkapom nehogy kajabáljon a rendőr. Úgysem tudok gyorsan halani, nem lihegem tele a szemüveget.
6/7 anonim válasza:
Mivel a kerékpározás sporttevékenység, így nem.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben.
Köszönöm a válaszokat.
2021. márc. 16. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!