Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 𝘊𝘴𝘦𝘱𝘦𝘭 𝘛𝘰𝘳𝘱𝘦𝘥𝘢𝘭 𝘰𝘳𝘴𝘻𝘢𝘨𝘶𝘵𝘪...

𝘊𝘴𝘦𝘱𝘦𝘭 𝘛𝘰𝘳𝘱𝘦𝘥𝘢𝘭 𝘰𝘳𝘴𝘻𝘢𝘨𝘶𝘵𝘪 𝘬𝘦𝘳𝘦𝘬𝘱𝘢𝘳𝘳𝘢 𝘮𝘪𝘭𝘺𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘳𝘦𝘵𝘶 𝘬𝘶𝘭𝘴𝘰 𝘬𝘦𝘭𝘭 ?

Figyelt kérdés
𝘚𝘻𝘦𝘳𝘦𝘵𝘯𝘦𝘬 𝘥𝘦𝘧𝘦𝘬𝘵𝘢𝘭𝘭𝘰 𝘬𝘶𝘭𝘴𝘰𝘬𝘦𝘵 𝘤𝘴𝘢𝘬 𝘯𝘦𝘮 𝘵𝘶𝘥𝘰𝘮 𝘢 𝘮𝘦𝘳𝘦𝘵𝘦𝘵 𝘮𝘦𝘳𝘵 𝘢 𝘮𝘰𝘴𝘵𝘢𝘯𝘪 𝘬𝘶𝘭𝘴𝘰𝘯 𝘳𝘢𝘫𝘵𝘢 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘢𝘩𝘩𝘰𝘻 𝘴𝘦𝘮𝘮𝘪𝘵 𝘴𝘦 𝘦𝘳𝘵𝘦𝘬.
2021. márc. 11. 10:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Van rajta egy szám, pl. 23-622, 25-622, stb. Az első szám a gumi szélessége, a második a belső átmérő, ami fix. Szélességben eltérhetsz, de ez kerékpár függő, hogy mennyire. Ha megnézed, hogy mekkora hely van a fékeknél, villáknál, akkor meg lehet becsülni, hogy tud-e szélesebbet fogadni a váz. Ezen kívül a felni szélessége korlátozhatja a gumi szélességét. A felnin is kell lennie egy ilyen számnak, ott a 622 előtti szám a felni belső szélességét jelöli.
2021. márc. 11. 10:36
 2/13 A kérdező kommentje:
𝘌𝘴 𝘮𝘪𝘭𝘺𝘦𝘯 𝘥𝘦𝘧𝘦𝘬𝘵𝘢𝘭𝘭𝘰 𝘬𝘶𝘭𝘴𝘰 𝘷𝘢𝘯 𝘢𝘮𝘪 𝘫𝘰 𝘥𝘦 𝘦𝘭𝘧𝘰𝘨𝘢𝘥𝘩𝘢𝘵𝘰 𝘢𝘳𝘣𝘢𝘯 𝘷𝘢𝘯 ? 𝘕𝘦𝘬𝘦𝘮 𝘢 𝘮𝘢𝘴𝘪𝘬 𝘣𝘳𝘪𝘯𝘨𝘢𝘯 𝘴𝘵𝘰𝘱 𝘵𝘩𝘰𝘳𝘯 𝘬𝘶𝘭𝘴𝘰 𝘷𝘰𝘭𝘵 𝘢𝘮𝘪𝘷𝘦𝘭 𝘯𝘢𝘨𝘺𝘰𝘯 𝘮𝘦𝘨 𝘷𝘰𝘭𝘵𝘢𝘮 𝘦𝘭𝘦𝘨𝘦𝘥𝘷𝘦 𝘥𝘦 𝘦𝘭𝘷𝘪𝘭𝘦𝘨 𝘦𝘳𝘳𝘦 𝘢 𝘤𝘴𝘦𝘱𝘦𝘭𝘳𝘦 𝘯𝘦𝘮 𝘭𝘦𝘩𝘦𝘵 𝘬𝘢𝘱𝘯𝘪 𝘪𝘭𝘺𝘦𝘵..
2021. márc. 11. 10:43
 3/13 TR75 ***** válasza:

A külső méretválasztásánál a villákat kell figyelembe venni.

[link]

Itt a kollégák maximum 25-28-as külsőket írnak, elvileg mindkettő igaz is lehet (a gumi kialakításától is függ a dolog). Mérd le a villaszárak belső távolságát a külső gumi legszélesebb pontjánál. Annál értelemszerűen keskenyebb legyen a külső.

2021. márc. 11. 10:54
 4/13 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Nem használok defektálló külsőket, ezért erről nem tudok nyilatkozni. Én defektgátló folyadékot használok, mert könnyebb, gyorsabb kereket eredményez.

3-ast kiegészíteném annyival, hogy nem csak a villaszárak távolsága számít, mert a széles gumi átmérője is nagyobb. A villa tetejének és a nyeregvázcsőnek a távolságát is érdemes megnézni.

Ha maradsz azonos méretnél, akkor nyilván nem kell méricskélni semmit.

2021. márc. 11. 11:16
 5/13 anonim válasza:
Nem ide tartozik, de hogy csináltad, hogy a kérdésed és a válaszod is dőlt betűs? Ilyet még soha nem láttam ezen az oldalon.
2021. márc. 11. 12:33
 6/13 anonim ***** válasza:
5. Gondolom telefonon írta egy olyan app-pal, amivel lehet változtatni a betűtípust.
2021. márc. 11. 13:14
 7/13 anonim válasza:
#6 Oh, köszi. Nem tudtam, hogy ez lehetséges. Kezdek öreg lenni így 23 évesen. :D
2021. márc. 11. 13:55
 8/13 A kérdező kommentje:
𝘛𝘶𝘥𝘵𝘰𝘬 𝘦𝘴𝘦𝘵𝘭𝘦𝘨 𝘰𝘭𝘺𝘢𝘯 𝘮𝘢𝘳𝘬𝘢𝘬𝘢𝘵 𝘮𝘰𝘯𝘥𝘢𝘯𝘪 𝘢𝘮𝘪 𝘢𝘳𝘣𝘢 𝘪𝘴 𝘷𝘢𝘭𝘭𝘢𝘭𝘩𝘢𝘵𝘰 𝘦𝘴 𝘫𝘰 𝘮𝘪𝘯𝘰𝘴𝘦𝘨𝘶 ?
2021. márc. 11. 14:27
 9/13 anonim ***** válasza:
Mi neked a vállalható? Egy jó minőségű gumi most 10-15ezer Ft/db körül mozog szerintem. Lehet venni olcsóbban is, de szerintem sokat dob egy jó gumi az élményen.
2021. márc. 11. 15:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Mi a vállalható ár? Continental Gatorskin elég jó külső, jól gurul és átmegy az üvegszilánkon is baj nélkül. 13k/db áron. Olcsóbban Schwalbe Marathon Greenguard, 8-10k körül. Az alatt szerintem nem kapsz defektálló külsőt.
2021. márc. 11. 17:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!