Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Félek egyedül lakatlan területen?

Félek egyedül lakatlan területen?

Figyelt kérdés

18F vagyok, sokat kerékpározok egyedül, ha jó az idő eltekerek más városokba is, akár 50-80km-re. Újabban felmerült bennem hogy ez kissé veszélyes, hiszem egyedül vagyok a semmi közepén, és valljuk be, magyarország tele van furcsa alakokkal, és emberrablós sztorikat is ismerek. Hogyan tudnám növelni a biztonságérzetem, illetve hogyan védhetem meg magam ha valaki belémköt? Nincs túlzottan nagy fizikai fölényem. Esetleg arra gondoltam vihetnék magammal bicskát.

Részben azokhoz szól a kérdés akik messzebbre kerékpároznak egyedül. Egyébként nem paráztok?

2021. márc. 6. 22:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Ezt sok barmot , hogy venné el a kést bárki ? Képzett profik sem késharcosok sem fognak hadakozni egy cséplő penge ellen .
2021. márc. 10. 11:18
 22/25 anonim ***** válasza:

21: reális szerinted, hogy egy ilyen félénk-agyonaggódó kérdező képes lenne akár csak elő is venni a bicskát...??

Látatlanban azt mondanám, hogy azonnal maga alá ereszt, amint meglátna három-négy c. suttyót....

2021. márc. 10. 11:24
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
22 , ez a net a valósag bármi lehet , elfogultan irogattok minden marhasagot . A hazai önvédelem amatőr , mesékben bíznak emberek pl a kamerák látnak mindenkit emiatt nyugi van . Vagx segítenek a jarókelők stb zagyvaságok . A másik eset hogy csak piti trógerek meg aljanepek tàmadnak . 135 kg disznók meg azt hiszik ő tőlük mindenki darázik mert melákok és ők lesznek a nyertesek minden esetben . Pisztolyos rendőr sem kockáztat hátrál mert a 9mm 380 as Luger egyéb lőszerek átfutnak az emberen , mert nem a kilövésük a cél .
2021. márc. 10. 11:38
 24/25 anonim ***** válasza:
47%
23: a kérdezőnél valami nagyon nincs rendben, ha emberrablástól fél...
2021. márc. 10. 11:41
 25/25 anonim ***** válasza:

#23!

Ha kamera a bukósisakomon, akkor senki nem akar leszorítani a városban, nem szólnak be, nem nyomják a dudát.

2021. márc. 10. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!