Félek egyedül lakatlan területen?
18F vagyok, sokat kerékpározok egyedül, ha jó az idő eltekerek más városokba is, akár 50-80km-re. Újabban felmerült bennem hogy ez kissé veszélyes, hiszem egyedül vagyok a semmi közepén, és valljuk be, magyarország tele van furcsa alakokkal, és emberrablós sztorikat is ismerek. Hogyan tudnám növelni a biztonságérzetem, illetve hogyan védhetem meg magam ha valaki belémköt? Nincs túlzottan nagy fizikai fölényem. Esetleg arra gondoltam vihetnék magammal bicskát.
Részben azokhoz szól a kérdés akik messzebbre kerékpároznak egyedül. Egyébként nem paráztok?
Nem bringázom de szerintem próbáld úgy csinálni hogy ha megállsz wc-zni/pihenni/kajálni akkor azt nyilvános forgalmas helyen tedd, a bringát zárd le ilyenkor, lehetőleg fényes nappal bringázz
Szerintem arra több esély van hogy egy szűkebb főúton elsodornak/elütnek mint hogy valaki idegen beléd áll
OMG...😂😂😂😂
Miféle emberrablásról besz3lsz?
Tán milliárdosok anyádék? 🤣
Csak nem a lánytesód írta ki pár napja a hasonló kérdését autóval? 😂😂😂
Van egy-két beteg autós, aki le akar szorítani, de ezzel semmit nem tudsz kezdeni. Általában csak arcoskodnak.
Egyszer jött nekem egy 150 kilós cigó, mert megkocogtattam a csomagtartóját, miután majdnem kilapított.
Ja, meg egyszer egy szintén vágósúlyban lévő teherautósöför ugrott ki baseball ütővel, mert ő szándékosan el akart sodorni és a következő lámpánál megkérdeztem, hogy normális-e. A reakcióját elfogadtam egy határozott nem-nek.
A lényeg, hogy mindkét esetben életveszélyes szituban voltam, ezért dologozott bennem az adrenalin. Ha csak egy sima suttyó, lelki nyomorék autós lett volna, akkor fel sem veszem, mert olyanokkal naponta többel is találkozok. (20 éve vezetek autót is.)
Akkor fognak beléd még kötni, ha montizol.
Idősebb kiránduló társaságoknál a vezetőjük szokott kötekedni. Vagy idősebb párból a férfi. Itt a lényeg az, hogy egy vékony bringást a bukósisak alatt mindig 14 éves gyereknek néznek, akivel szemben jól meg lehet mutatni, hogy ki itt a vezérbika. Velem szemben ez nem szokott űködni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!