Miért kerül 100+ ezerbe manapság egy bicikli? Hová lett a KRÓMÓZOTT ACÉLFELNI?
Kétmarék csapágy alig 6 méter cső, pár fogaskoszorú, némi festés, meg pár műanyagvacak ami ennyibe kerül?
Ha a Csepel-Mátra, Túracsepel került volna ennyibe anno, kaszát kegyenesítették volna?
Jézusmária.....
Kérdező, kiírod azt is, hogy miért nem lehet Trabant áron autót kapni? :-D
csórikám... a 350k-s bikcaj is csak hobbibicaj...
az kb 1000 euró ami értelmes országokban a minimálbér se.
próbáld meg felcenni a fordulatot a világgal... amikor 4,5 deci kakaó 320 forint, akkor mit akarsz 100k-ért? :D
nálad sem a bicikli szalajt, hanem az agyad.
Van bringa gyár. De olcsóbb külföldön gyártani. A kinai melós egy tál rizsért jobb minöséget gyárt mint te 100 ezerért.
Romlik a forint.nem abban az irmaban ahogy a kormány hazudja...jobban teljesít.15-20% ott évente.
A mai világ más igényeket támaszt a bringákkal kapcsolatban mint 50 éve. Persze vannak olyanok akik csak mennek vele...de az kiba-zottul nem sport. Jó a mamut kergetők nem is sport célra vannak. De a többség sportol a bringával.
A régi csepelben van 15kiló acél. A mai-ban egészmás van. És több,és más és kényelmesebb. A bringámmal simán tekerek napi80 km-et a te a Csepellel?
Ne érts fèlre nekem is volt Csepel bmx-em szerettem jó volt de voltak határai elèg hamar,könnyen elérhető határai.
A mostani bringám határait nem értem el,és elég valószínű,hogy nem is fogom.
Ez pedig sokba kerül...de valljukbe
Nekem meg sokan mások is úgy vélekednek,hogy ne a technika legyen az akadály a ...bárminek. legyen "okosabb" tudjon többet mint amire szüksègem van.
Ez pedig 100ezerböl nem jönki....pláne nem a jól teljesítő forintal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!