Véleményetek szeretném kérni,hogy melyik összecsukható kerékpárt vennétek ezek közül?
Figyelt kérdés
Azért kérem a véleményetek,mert a márkákat nem nagyon ismerem,nem tudom,hogy acél vázas vagy aluminium legyen.
Én erre szavaznék:
Van egy ilyen is:
illetve ez:
2021. febr. 26. 10:47
2/4 anonim válasza:
magyar:neuzer
holland(sztem).Romet
olasz(sztem):capriolo
3/4 anonim válasza:
itt már csak nűansznyiak a különbség döntsd el-ezek már úgyis a modern világ remekei a tekereést leszámítva semmi közük a valódi kerékpározás élvezetéhez....
4/4 anonim válasza:
Miért kell összecsukható?
Aluvázasat vegyél szerintem. Egy ilyen biciklire bőven jó a 3sebességes agyváltó, ezzel fel tudsz menni a hídra/felüljáróra, de 20 km/h átlag felett is mehetsz.
A felsoroltak közül a második talán a legjobb szerintem, de nézz fel a jófogásra, Cyco márkájú összecsukható bicikliből 50-60ezerért patika állapotú szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!