Biztos nem raknam a kadba meg minek? Attorlod egy ronggyal azt csa. Vagy automosoba lecsapatod
2021. febr. 23. 22:12
12/20 A kérdező kommentje:
Azért egy enduro montit nehéz lenne ronggyal áttörölni, miután tökig sárban csapattam vele órákig. Autómosó meg csak messzebb van innen, mire hazaérnék megint tiszta retek lenne.
2021. febr. 23. 22:16
13/20 anonim válasza:
Miért nem viszed el egy benzinkútra, ahol van nagynyomású kézi mosó, pénzbedobós??? Kb. 2x 50 ft-ból csilivili tisztára le lehet mosni. az elsőnél mosószeres mosást nyomsz be, a másodiknál meg öblítést.
2021. febr. 24. 16:55
14/20 anonim válasza:
Ekkora baromságot ne javasoljatok már!
A magasnyomásúval a legóvatosabb használat mellett is teleküldöd a csapágyakat...
lehet, hogy 100 forintból tiszta lesz, de 2 egész estét rászánhatsz még, hogy kitakarítsd a csapágyakat. Ha értesz hozzá... ha nem, akkor viheted szervizbe.
Arról nem is beszélve, hogy az illetsztéseknél - pl nyeregszár -, a furatoknál bevereted a vázba a vizet, úgyhogy belülről is elkezd rozsdásodni.
2021. febr. 24. 17:16
15/20 anonim válasza:
Nem nyom tele semmit a magasnyomásúval. Lehetőleg ne nagyon közelről csapasd tele, egy pár tíz centis távolságból minimum a legjobb módszer a nagy mennyiségű rárakódott kosz eltávolítására. Én évek óta ezzel csapatom le, aztán otthon, amit az nem vitt le, versenyzők is ezt csinálják, a csapatok szerelői is.
2021. febr. 24. 17:51
16/20 anonim válasza:
15: szeritem is.... REndszeresen így mosom le a bicajt, és sehol nem rozsdásodik, nem megy tele a csapágy, etc....
2021. febr. 24. 18:22
17/20 anonim válasza:
akkor csináljatok amit akartok :D
felőlem kromofággal is takaríthatjátok
2021. febr. 24. 18:27
18/20 anonim válasza:
geotextilt vagy valami más olcsó rongyot tennék a kádba, hogy kíméljem.
de ha nincs más lehetőség, a ház előtt csinálnám, két darab vödörrel: az egyikben a mosószeres (nem háztartási, mert az megeszi a festést) forró víz van, a másikban az öblítővíz. egyikből mosok, másikba öblítek. kefével és szivaccsal lehet nekifeküdni.
2021. márc. 1. 08:36
19/20 anonim válasza:
Kérdező, legelőször anyádat kérdezd, mert az a szűk keresztmetszet! :-D
Ha az én gyerekem lennél, tuti kapnál egy taslit azonnal! :-D
2021. márc. 1. 09:22
20/20 anonim válasza:
ha kádban mosatsz-legyen egy jó "zománcos"ismerősöd;)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!