Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Biciklit le lehet mosni...

Biciklit le lehet mosni otthon kádban?

Figyelt kérdés
2021. febr. 23. 09:44
1 2
 1/20 TR75 ***** válasza:
100%
Kicsit macerás, de le lehet.
2021. febr. 23. 09:52
 2/20 A kérdező kommentje:
Valahogy meg tudom oldani, hogy a víz lemenjen, de a kosz a kádban maradjon?
2021. febr. 23. 09:54
 3/20 anonim ***** válasza:
Igen. Szűrővel.
2021. febr. 23. 09:57
 4/20 TR75 ***** válasza:

Lefolyóhoz lehet venni szűrőt, amit csak ráteszel a lyukra, az felfogja a nagyobb méretű koszt.

[link]

2021. febr. 23. 09:59
 5/20 anonim ***** válasza:
Amúgy azt hittem, ez minden háztartásban használt(nem pont ez a szűrő, hanem valamilyen), különben vagy ezerszer eldugult volna az egész.
2021. febr. 23. 10:09
 6/20 anonim ***** válasza:

Én szinte mindig a kádban mosom, mert kézi mosó nagyon messze van tőlünk, és emeleten lakom... Mielőtt beteszem a kádba, egy vödör vízzel meg egy ronggyal azért valamennyire áttörlöm kinn az ajtó előtt. Utána megy a kádba, majd egy régi nagy fürdőlepedőt a fürdőszobában leterítek, és azon hagyom lecsepegni.

Lefolyószűrőt a DM-ben vettem.

2021. febr. 23. 11:36
 7/20 anonim ***** válasza:
67%

kézi/tusos mosás ezerszer jobb mint a nagynyomású!

mindkettőt próbáltam

....

2021. febr. 23. 13:11
 8/20 anonim ***** válasza:
30%
Minek ? A kád oldalára aljára gépolaj zsír gumikról a fertő kicsapodik kiül , aztán lehet azt is mosogatni öbliteni . Felesleges idő víz oldószer pazarlás .
2021. febr. 23. 13:51
 9/20 anonim ***** válasza:
pedig a régi mesteredzők mindig azért szo..p..attak ha redvás a bringád edzésen....ha még a besőt sem fizették akkor minek a mosás per 250ft....
2021. febr. 23. 16:20
 10/20 anonim ***** válasza:
94%

Én még zuhanykabinban is mostam... :D

Nem érdemes, az olajos mocsok meg fogja fogni a kádat, nehéz róla leszedni.

Vettem egy gyerek fürdető kádat és abban mostam a 35nm-es lakásban a bringáimat. kerekek ki és egyenként lemostam kevés vízzel és szivacs vagy rongy.

De ez is elég nagy cumi, úgyhogy kitaláltam azt, hogy ha nagyon összekentem a bringát akkor hazafelé valahol lemostam róla a nagy sárcsömböllékeket. Egy kék kútnál (kulacsot használva, nem a biciklit raktam be a csap alá), vagy temetőben (ott mindig találsz csapot!! és még kiskanna is van amivel öntöznek a nénik!) Szóval a nagyobb sarat még hazaérés előtt levakartam.

2021. febr. 23. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!