Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ha rendelek egy biciklit...

Ha rendelek egy biciklit online amit szétszedve kapok meg akkor össze tudom rakni otthon? Mennyire van szétszedve?

Figyelt kérdés

2020. nov. 15. 11:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A váltó lazára van állítva után kell húzni finomítani , a nyereg kormány le van szedve , a lánc lazán lóg . Pedálok kitekerve a karokból , első kereke melle van téve . Egy nagy doboz amiben át van fóliázva nikecell darabokkal rögzítve . Nem vészes ....
2020. nov. 15. 12:52
 2/16 anonim ***** válasza:

Nézz a Youtube-on bycicle unboxing videókat.Változó hogy mennyire van szétzsedve de itt egy példa.

https://www.youtube.com/watch?v=-Fg5M_Hygzo&ab_channel=LoveMTB

2020. nov. 15. 15:38
 3/16 anonim ***** válasza:
Pedált leveszik egy hosszú villáskulccsal, a kormány pedig el van forgatva a stucninál a 2db csavart kilazítva.
2020. nov. 15. 17:02
 4/16 anonim ***** válasza:
8%
Esélytelen hogy osszerakd. Komoly szerszamkeszletet igenyel!
2020. nov. 15. 18:04
 5/16 anonim ***** válasza:
Miért ? Nem kell monoblokk behajtó sem racsni szerszám sem torx készlet sem . Imbuszok pár villáskulcs ami szükséges . Nem apróra van szétszedve .
2020. nov. 15. 20:39
 6/16 anonim ***** válasza:
Hidd el h laikus azt se tudja h fogjon hozza
2020. nov. 15. 20:59
 7/16 TR75 ***** válasza:

Kérdezd meg, mennyire van szétszedve.

Az én bringámra a kormányt kellett feltenni (a váltókarok fent voltak), az első kereket és az első féket. Minden más csavar készre volt húzva. Pedált én vettem hozzá.

2020. nov. 15. 21:33
 8/16 anonim ***** válasza:
Én azt mondom ha van kerékpár szerelő barátod vidd el hozzá szétszed ő simán összerakja neked,és még fizetned sem kell érte,de ha szeretnéd megköszönni neki mondd neki csukd be a szemed tartsd a kezed tegyél bele nw 1000 forintot,tudom nem sok pénz de megháláltad neki amiért összerakta neked,és nem kellett kínlódnod vele neked, és nem is kellett egy egész szerszám készletet beszerezned.
2020. nov. 16. 00:51
 9/16 anonim ***** válasza:
Ne rendelj így biciklit!
2020. nov. 16. 07:58
 10/16 anonim ***** válasza:
Azért nem kell a kérdezőt teljesen retardáltnak nézni :) A pedált 15-ös villáskulccsal kell feltenni (figyelem: a jobb oldali jobbmenetes, a bal oldali balmenetes) A kormány rögzítéséhez imbuszkulcs kell, ha van otthon készlet, abban benne lesz a megfelelő.
2020. nov. 17. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!