Ha rendelek egy biciklit online amit szétszedve kapok meg akkor össze tudom rakni otthon? Mennyire van szétszedve?
Figyelt kérdés
2020. nov. 15. 11:49
1/16 anonim válasza:
A váltó lazára van állítva után kell húzni finomítani , a nyereg kormány le van szedve , a lánc lazán lóg . Pedálok kitekerve a karokból , első kereke melle van téve . Egy nagy doboz amiben át van fóliázva nikecell darabokkal rögzítve . Nem vészes ....
2/16 anonim válasza:
Nézz a Youtube-on bycicle unboxing videókat.Változó hogy mennyire van szétzsedve de itt egy példa.
https://www.youtube.com/watch?v=-Fg5M_Hygzo&ab_channel=LoveMTB
3/16 anonim válasza:
Pedált leveszik egy hosszú villáskulccsal, a kormány pedig el van forgatva a stucninál a 2db csavart kilazítva.
4/16 anonim válasza:
Esélytelen hogy osszerakd. Komoly szerszamkeszletet igenyel!
5/16 anonim válasza:
Miért ? Nem kell monoblokk behajtó sem racsni szerszám sem torx készlet sem . Imbuszok pár villáskulcs ami szükséges . Nem apróra van szétszedve .
6/16 anonim válasza:
Hidd el h laikus azt se tudja h fogjon hozza
7/16 TR75 válasza:
Kérdezd meg, mennyire van szétszedve.
Az én bringámra a kormányt kellett feltenni (a váltókarok fent voltak), az első kereket és az első féket. Minden más csavar készre volt húzva. Pedált én vettem hozzá.
8/16 anonim válasza:
Én azt mondom ha van kerékpár szerelő barátod vidd el hozzá szétszed ő simán összerakja neked,és még fizetned sem kell érte,de ha szeretnéd megköszönni neki mondd neki csukd be a szemed tartsd a kezed tegyél bele nw 1000 forintot,tudom nem sok pénz de megháláltad neki amiért összerakta neked,és nem kellett kínlódnod vele neked, és nem is kellett egy egész szerszám készletet beszerezned.
10/16 anonim válasza:
Azért nem kell a kérdezőt teljesen retardáltnak nézni :) A pedált 15-ös villáskulccsal kell feltenni (figyelem: a jobb oldali jobbmenetes, a bal oldali balmenetes) A kormány rögzítéséhez imbuszkulcs kell, ha van otthon készlet, abban benne lesz a megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!