Ha rendelek egy biciklit online amit szétszedve kapok meg akkor össze tudom rakni otthon? Mennyire van szétszedve?
Ha egy villanykörtét ki tudsz cerélni, ez is menni fog.
Amivel elakadhatsz, az a váltók és a fékek beállítása, illetve ha centírozni kell a keereket.
MINDAZONÁLTAL !!!!!
A garancia jellemzően ugrik, ha nem szervízben üzemelik be.
Lehet hogy jobban jársz, ha van a közeledben egybecsületes szerelő, akkor vele megbeszéled, hogy melyik bringát szeretnéd a netről.
Ő rendeli meg - még az is lehet, hogy olyan kedvezményt is kap amit te nem -, leszervizeli, te meg menetkészen megkapod.
Alapvetően egy alap szerszámkèszlettel összelehet rakni,ha nemvagy retardált.
De valóban a gari álltalában akkor él ha szervízben teszik üzemkész állapotba. És a kedvezmény dolog is reális,böven szezon vége van,dobáljákki a megmaradt lovakat ha van még,mert lerabolták a boltokat az utobbi idöben.
Én össze tudom rakni, apám nem.
Apám összerak egy autót, én nem.
Szóval vagy sikerül, vagy nem. De az biztos. Nem ördöngősség, de bizonyos előképzettség kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!