Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ha rendelek egy biciklit...

Ha rendelek egy biciklit online amit szétszedve kapok meg akkor össze tudom rakni otthon? Mennyire van szétszedve?

Figyelt kérdés

2020. nov. 15. 11:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha egy villanykörtét ki tudsz cerélni, ez is menni fog.

Amivel elakadhatsz, az a váltók és a fékek beállítása, illetve ha centírozni kell a keereket.

MINDAZONÁLTAL !!!!!

A garancia jellemzően ugrik, ha nem szervízben üzemelik be.

Lehet hogy jobban jársz, ha van a közeledben egybecsületes szerelő, akkor vele megbeszéled, hogy melyik bringát szeretnéd a netről.

Ő rendeli meg - még az is lehet, hogy olyan kedvezményt is kap amit te nem -, leszervizeli, te meg menetkészen megkapod.

2020. nov. 17. 13:58
 12/16 anonim ***** válasza:
64%
Nem fog sikerülni! Ne tedd!
2020. nov. 17. 17:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Alapvetően egy alap szerszámkèszlettel összelehet rakni,ha nemvagy retardált.

De valóban a gari álltalában akkor él ha szervízben teszik üzemkész állapotba. És a kedvezmény dolog is reális,böven szezon vége van,dobáljákki a megmaradt lovakat ha van még,mert lerabolták a boltokat az utobbi idöben.

2020. nov. 19. 19:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Hagyd a pcsaba!
2020. nov. 19. 21:38
 15/16 tothp ***** válasza:

Én össze tudom rakni, apám nem.

Apám összerak egy autót, én nem.

Szóval vagy sikerül, vagy nem. De az biztos. Nem ördöngősség, de bizonyos előképzettség kell hozzá.

2020. nov. 21. 21:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Remélem nem rendeltél végül!
2020. dec. 16. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!