Dopping nèlkül Armstrong az élvonalban lett volna?
Figyelt kérdés
Azaz ha nem doppingolt volna akkor bekerült volna egy protour csapatba,bármilyen posztban. Vagy teljesen esélytelen olyan szintet hozni bogyok nélkül.2021. febr. 16. 20:33
1/14 anonim válasza:
Mivel az élvonalban (és úgy minden sportban igaz ez,még a sakkozók is használnak...) mindenki nyomat valami turpisságot,így nem. Szerintem nem lett volna benne.
2/14 anonim válasza:
Ezek az arcok koksz nélkül is a legjobbak lennének (feltéve, ha senki nem kokszolna) de akkora anyagi előnyt jelent a jó helyezés, hogy mindent bevetnek.
3/14 anonim válasza:
bas.zki ha az átlag halandó nagyüzemben hell energyvel és dupla fekete kotyogóssal kel(és még nem is a tatai bányában dolgozik)-akkor egy heti 700k m-et letekerő arctól versenytempóban mit vársz....testépítésben volt egy ideig naturál:most nem tudom s másban sem....
4/14 anonim válasza:
Hat persze,ha senki nem nyomatna senkit,akkor valószínűleg benne lett volna ugyanúgy az élvonalban. De nem erről volt/van szó,már jó ideje. 1.voltam.
5/14 anonim válasza:
persze a tatabányai munkás is dupla szenet hozzott fel hétfőn ha nyert a csapat...tehát vannak trükkök 100ai-vagy az hogy amcsi csapatmezben mész ki persze ez valakinek teher valakinek előny(többségében az)-sztem olyan mintha 12en játszanánnak focicsapatban(edzőt most ne számítsuk...)-persze ott nem zavar Náci-onalizmus senkit-ha megfigyeled a kertekben(európán meg a sok lucskos perverz boszorka köszörüli a nyelvét...-bocs az offért)-unatkozó pi.nák akiknek havi 2-3millió plusz egyébb juttatás koptataja a padot-szegény magyar nb1eseket már nem bántom a válogatottnál elmaradó meccsekért......bocs ezt le akartam írni...
6/14 anonim válasza:
Pereiro Sio úgy nyet még az akor Caisse4 depoarnie ben hogy elvették az első helyezett győzelmét tehát a második(harmadik-x.edik)nyerte a versenyt..!!!
7/14 anonim válasza:
A cangázás már csak ilyen. Már amatőr meg junior szinten is cuccoznak ezerrel.
8/14 anonim válasza:
Persze. Jó helyezései voltak azelőtt is, hogy rendszerszinten nyomni kezdte volna, vízhordóak legalább bekerülhetett volna. De akkor tényleg nagyon durván kokszos volt a mezőny. Mostanában sokkal tisztább, de tényleg, erről a névtelenül író profik tudnak mesélni.
9/14 Alex Fly válasza:
Nyilván. Azért nem véletlenül jutott el arra a szintre, ahol volt - és ahol elkezdwtt doppingolni (már ha valóban olyan szinten nyomta, ahogyan azt ma tartja róla a közvélemény). Akinek nincs hozzá tehetsége, az fogyaszthatja a szereket ipari mennyiségben, akkor sincs esélye a profik között. Elég sokat kell bizonyítani ahhoz, hogy egyáltalán cucchoz jusson az ember...
10/14 anonim válasza:
Sokan csodaszernek tekintik a doppingot pedig nem az, az utolsó néhany százalékot adja csak meg, a többi az életen át tartó felkészülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!