Milyen országúti bicikli lenne ideális számomra? 21/L
21 éves lány vagyok, 169 cm. Szeretnék venni egy országúti biciklit, amelyre legfeljebb 150 ezer forintot költenék. Sajnos nem igazán értek konkrétabban a biciklikhez, habár gyerekkorom óta azzal közlekedem javarészt.
Decathlon honlapján néztem Triban Easy kerékpárt, viszont ahogy láttam az csak hátsó váltóval rendelkezik, valamint használtan lehet találnék "profibb" drótszamarakat is ugyanebben az árban.
Nagyon szimpatikusak a koskormányos biciklik, illetve azt olvastam, hogy a Shimanoval felszereltek általában jobbak.
Nyáron szeretnék menni Balcsi kerülőre, illetve hosszabb távokra tekernék vele.
Köszönöm előre is a segítséget! :-)
egy alap részben noname bringa ennyitől kezdődik vadiúj szinten-tíz éve is ennyi volt az ára egy alap kezdő szinttel(sorával)szerelt gépnek-170-190ezer
ez az új kezdő ár
Húúú, nagyon köszönöm a válaszokat!
Ezt a biciklit egyébként kicsit "komolyabb" szándékkal szeretném használni. Nem a Tour de Francra készülök, de egyben szeretnék vele hosszabb távokat megtenni. :-)
Egyébként inkább használtan kezdtem el nézegetni mostanában, mert a Triban élőben annyira mégsem tetszett, illetve ahogy néztem ugyanazon az áron vannak jobban felszerelt paripák is. Viszont sajnos még mindig nem sikerült választani. :(
Egyébként ez nagyon tetszik külsőre. Milyen lehet leírás alapján? (((Azt írta a hirdető, hogy 165-174 cm magassághoz jó.)))
Az a baj hogy mivel kezdő vagy hiába ìrjuk mire figyelej a használt bringán nem tudod "úgy nézni" ahogy kell.
N
Pl: menyire kopottak a fogaskerekek. A fék/felni.
A vázban van e görbület,repedès. Nézz utána hogy milyen vélemények vannak róla.(testbike.hu)
Pontosan vált e?
Gumik állapota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!