Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hidraulikus tárcsafék fékkaron...

Hidraulikus tárcsafék fékkaron lehet állítani fékkaron?

Figyelt kérdés

Majd kompletten cseréltem,de most nem akar jól,erősen fogni.

Fékkaron tudok valamit állítani,vagy az hagyományos fékeknél volt?

Lemostam,meg telót befújtam wd40,lehet kicsi ráment tárcsa,de azt letöröltem,szóval nem tudom mi lehet gond,máskor is lemosás után gyengült kis időre,de helyrejött,most nem.

Lenn tudom lehetne állítgatni közelebb fékpofa stb,de nem azzal lesz gond.

Tud vki vmi okosat kérem írja le.

2021. febr. 12. 19:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egy láncot és hátsó sort (nem racsni!) 2-3 hónap alatt el lehet fogyasztani. Ez még benne van az alig hasznát kateriában.

A hajtókart nem eszi meg a lánc csak a lánctányérokat.

Sokan írják, hogy drága volt a szerviz és szerelj magad. De a fogalmakat sem ismered. A szervizben nem nem csak megfújják WD-40-nel a becsúzókat, hanem szétszedik, kitisztítják és tesznek be megfelelő olajat.

2021. febr. 14. 12:24
 12/12 A kérdező kommentje:

Oké,köszi.

Sajna betét lett olajos.

Most még kicsit be kell kopnia,de már van ereje.

Brunox fox Deot vettem teleszkópra,ez már jó lesz rá.

Hát nem volt olcsó,Én is néztem új árát,de már mindegy.

Tavasszal cserélek még telót,akkor darabig rendben,bár kiderül,ha menthető lenne ez is jó lenne,mert lassan új bicikli árában lesz ez is,s mindig van valami,bár ez most Én hibám lett sajnos.

Láncra is vettem decathlon olajat ami jó száraz vízes időre,s teflonos ez elvileg jó lesz rá.

Szeretném rendbe legyen,persze fékek alap,de bejön tavasz sokfelé el szeretnék járni.

Köszi mindenkinek választ!

2021. febr. 15. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!