Rockrider 520s vagy 540?
Az lenne a kérdésem, hogy ti melyiket választanáok? Városba és dimbes dombos helyen is használnám, illetve egy kis downhill (nem profin). Mind a kettőhöz raktam linket, és jelen pillanatban mind a kettő ugyan annyiba kerül.
520s: [link]
540: [link]
UI: kérlek titeket, hanyagoljátok azokat a kommenteket, hogy ennyiért nincs jó bicikli meg hogy a Decathlon-ból nem szabad venni. stb.
Előre is köszönöm a válaszokat!
540-es. Ezért az árért egész tűrhető. Az 520s viszont full gagyi összetelós. Nem való semmire.
Nem tudom mit jelent neked a nem profi downhill. Legurul a lejtőn, de ugrani nem mernék vele.
akkor 540.
az 520 inkább olyan vagizós de semmit nem tudós bringa.
Ezek a bringák még a dísz montik, tehát inkább kirándulósnak mondanám. Arra elég a fék, főleg ha könnyebb vagy.
A normális MTB fék nekem valahol a Shimano Deore szériánál kezdődik, ami kb. 60ezer Ft itthon. Ráadásul az még mindig nem DH fék, csak XC/AM felhasználásra tervezték.
Amúgy láttam hasonló bringákkal srácokat enyhébb DH pályán, végül is nem csuklott össze alattuk, de minden bajuk volt már. Nem bírják azt a felhasználást. Beállt a teló, kotyogott a kormánycsapágy, törnek a váltók, stb. Nyilván mindenki azzal megy, amire pénze van. Sajnos a komoly bringák és alkatrészek árai nagyon el vannak szállva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!