Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Sürgős!!!(akció miatt)pozitív...

Sürgős!!!(akció miatt)pozitív és negatív tulajdonságok?

Figyelt kérdés
[link]
2021. febr. 1. 21:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Decatlonban amatőr mtb holmikkal 65 ezer . Merida szimpla vfékes alap bringa 130 ezer . Ezek az ismertebbek használtan 2 év után 20 -30 ezret érnek . Én 3 éve vettem ilyet , a fék váltó bírja , csak lánc gumik kopnak de hasznalható . Nincs 18 kiló . Gyakorolni lazán terepezni mig nincs profibb és eljárni melóba tökéletes . A tesco praktiker 15 év feletti bringák sem estek szét , százával hajtsák az öregek , ez ha bír 3 évet mar megérte .
2021. febr. 2. 11:30
 12/21 Wadmalac ***** válasza:
74%

Nem mondom, hogy sima városi tekergésre alkalmatlan ez a ló, lehet, hogy az ár-érték viszonya rendben van és nem igazi sport használatnál még értékelhető élettartama is van.

De én biztos, hogy nem venném meg ott, online, dobozba hajtogatva szállítva, ahol még a reklámképek sem stimmelnek az elvben kínált lóval.

2021. febr. 2. 12:19
 13/21 anonim ***** válasza:

"Ismerősömnek is van és jól bírja." Ez okés, ha heti egyszer elteker vele a tescoba akkor valszeg évekig tudja használni. Másra nem való, de ilyen felhasználásra meg inkább a helyi piacon egy ötezresért bármit.

Jó még arra hogy eltekerj vele a 200méterre lévő focipályára otthonról és a haverok lássák mennyire menő a bicajod.

2021. febr. 2. 17:30
 14/21 anonim ***** válasza:
13# Nulla tapasztalattal írtad ? 5 rongyért olyan romosat kapsz amire 25 ezret költesz alkatrészre , plusz a szaki díja ha nincs szerszám sem gyakorlat .De 10 ezerért is .
2021. febr. 2. 17:56
 15/21 anonim ***** válasza:
14# volt némi irónia a kommentben, nyilván. Bár nekem van olyan konkrét ismerősöm, aki 15 ezerér vett két biciklit és azóta egy vasat sem költött rájuk használja. A boltba meg vissza.
2021. febr. 2. 19:02
 16/21 anonim ***** válasza:
Olyan nekem is , gyári állapotú gép mert nem ült rajta sosem csak végig tolta a klimóig meg vissza .
2021. febr. 2. 23:06
 17/21 Wadmalac ***** válasza:

Két éve jutottam oda, hogy eldöntöttem, kell egy egyszerű paci, csak környékbeli rohangálásra, boltba elugrani, esti kiruccanásra biliárdozni.

Nem kell teló, váltó, fakocka egyszerűség, egy gang, két patkófék, országúti vázon.

Össze is raktam.

Valahol 160-170 eFt közt állt meg.

Valószínűleg más a gondolkodásom a "csak kocsmázni" pacikról, mint azoknak, akik ilyen E-mag izéket vesznek ugyanerre a célra.

2021. febr. 3. 09:39
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem kell elsietni a vásárlást, mivel az az áthúzott 109 900 .- jó nagy kamu.
2021. febr. 3. 13:10
 19/21 anonim ***** válasza:
Igen ott folyamatosan annyi az ár , de van Obis Galaxy egy szinten jobb ettől Shimano Kenda stb ami 80 - 100 ezer .
2021. febr. 4. 12:15
 20/21 anonim válasza:
Akkor már 100x inkább egy decathlonos valami.
2021. febr. 6. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!