Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sürgős kérdés: ovuláció...

Sürgős kérdés: ovuláció napján negativ az ovuteszt?

Figyelt kérdés
2 napja szinte olyan erős a tesztcsík mint a kontrollcsík, nem szeretnék lemaradni róla, de most ideiglenesen nem vagyok a párommal, de jön ha mondom h jöjjön de nem ugráltathatom. Ezért lenne fontos tudnom h mikor van pontosan ovu
2014. okt. 22. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha ketcsikos akkor a peterés hamarosan várható. Az első negatív napján legyetek együtt. De két Naponta mindenképp!
2014. okt. 22. 21:39
 2/5 A kérdező kommentje:
akkor jól értem h ha a tüszőrepedés megtörtént utána negatív a teszt? vagy csak haványabb a tesztcsík?
2014. okt. 23. 08:39
 3/5 anonim ***** válasza:
ha megvolt az ovu, a második csík halványodik, vagyis a teszt - lesz.
2014. okt. 23. 09:43
 4/5 A kérdező kommentje:

második válaszoló! ez biztos? akkor halványodika második vonal mikor megvolt az ovu? a halványodástól nem 12-24 órára lesz ovu?

köszi a válaszokat!

2014. okt. 23. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:

nem, nem tuti. Az LH csúcstól számítva 12-36 órám belül van ovu. Attól is függ, hogy mikor tesztelsz, van akinek hajnalbam van ovu, van akinek délután. Teszttel nem tudsz 12 órás pontossággal ovut belőni.

Nekem pl. este szokott erős pozi lenni, egész addig szúr is a hasam, viszont ez másnap reggelre elmúlik. Másnap estére a teszt -, és a hőgörbe aznapra mutatja az ovut. Nálam a nega napján van az ovu, ez tuti.

2014. okt. 23. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!