Létezik e, hogy a beágyazòdási folyamat zajlik éppen?
Október 7-én volt mensim a peteérésem általában 13 napra szokott lenni, de most 13 napra történt meg tehát mindent beleadtunk. (Minden nap hőmérőzünk ) Tegnap dután erős hasszurkálást éreztem majd később elkezdtem vérezni is, ami azóta is tart nem barnás ez inkább pirosas mensiig bőven lenne még időm. Minek véljem ezt?
Fél éve próbálkozunk , de ilyet még nem tapasztaltam! Várom a tapasztalatokat illetve ötleteket mi lehet ez!
Én ma voltam pont dokinál emiatt...
Már van egy fiam,3. hónapja próbálkozunk a kistesóval...a ciklusom 15. napján először barnás folyásom volt,majd 3 napig inkább vérszerű...(de folyamatos jellegű)
Azt mondta a doki,hogy pont akkor mikor UH-on megvizsgált nem volt vérzésem,így nem tudta megállapítani,hogy mitől lehet...két dolog lehet: 1. ciszta volt és most így ürül ki a szervezetemből, 2. hormonproblémám van
Az első hónapom 30 napos volt,második 38 napos.
Ma a 19. napon ezek lettek az értékek: uterus: 38mm,endometrium: 5 mm.
Kaptam beutalót vérvételre,a mensesem 2-5 napja között kell mennem.
Akkor jobban teszem, ha én is felkeresem az orvosomat! :/
Kicsit elszomorodtam! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!