Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok SOS nálatok is...

Lombikosok SOS nálatok is volt úgy, hogy még a beágyazódásik sem jutott el a folyamat? Szétbomlás miatt.

Figyelt kérdés
Sajnos nem sikerült az első lombik. Kezdetben 7 baba fejlődött szabályosan,de a beülti napjára már csak ketten maradtak. Őket vissza is kaptam, 5 sejtes 3 napos babák voltak. Sajnos időben meg is jött,visszamentem ultrahangra,és ott mondta az orvos hogy ez a kettő is szét bomlott mielőtt eljutott volna a beágyazódásig. Nálunk csak a férjemnél van a probléma,folyton vigasztalom hogy egyszer nekünk is lesz babánk. :) Próbálok erős maradni. Volt akinek a második sikerült? Vagy akinél volt ilyen?
2013. dec. 14. 09:33
 1/6 A kérdező kommentje:
a Kromoszóma vizsgálata tökéletes lett.
2013. dec. 14. 09:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Most vagyok túl az 5-ik beültetése,ennek még nem tudom az eredményét,de a 4sikertelen lombik közül,háromnál biztosan tudom,hogy nem indult el a beágyazódás,a 4-ik beültetésnél volt egy kis Hcg szintem,(meg egy pozitív tesztem)de annyira kevés volt hogy az nem létező terhességet mutatott,azaz elindult valami és be már nem fejeződött be . Remélem ,most minden rendben,és válik az álmom. Neked is szorítok! Mikor próbálkoztok újra?
2013. dec. 14. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:
valóra*
2013. dec. 14. 12:28
 4/6 anonim ***** válasza:
szia! 16.lombik eredményeképp ficánkol most itt a pocakomban a kisfiúnk. a 16.lombik alatt volt 4 sikeres, csak sajnos két méhenkívüli kürtrepedéssel és két vetélés, legutóbb missed ab.al. a többi pedig sikertelen. a beágyazódás elmaradásának számtalan oka lehet, ezt még az orvosok sem tudják megmondani mi. általában valamilyen osztódási hiba lép fel , lehet eljut blasztociszta állapotig, de mégis elmarad a beültetés. szerintem azt kijelenteni,hogy nálad még odáig sem jutott,mert "szétbomlott" nem jelenthető ki. 3 napos embrió esetében odáig látják a folyamat kimenetelét, utána a természet dönt, szelektál odabent. és az,hogy van e kromoszómarendellenesség vagy nincs, nem csupán attól függ az elmaradás. Nálunk sem volt sem genetikai,sem immunológiai probléma, kivizsgáltak, nálam a két petevezeték hiánya és korai kimerülő petefészek miatt vált szükségesség a lombik,páromnál minden ok. Megfelelő számú embrió esetén megpróbálják elvinni az 5.napig őket, hisz akkor menetközben szelektálódnak, és csak a legerősebbek maradnak meg, bár ez sem biztosíték a sikeres beágyazódáshoz. Nálam mindig épphogy volt 2-3 petesejt, mégis többször sikerült. a mostaninál mindössze kettő volt, mindkettő elvitték 5.napig,csodaszép blasztociszták lettek, és egy velünk maradt:) Jótanács: ne miérteket keress, fel kell állni és menni kell tovább, és hinni. Hidd el, eljön az a pillanat amit nem kell elengednetek, és persze,hogy lesz babátok! Kívánom a legjobbakat, 13+2 napos lombikos kismama
2013. dec. 14. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:
bocsánat, nem a beültetés marad el, ha osztódási zavar lép fel, hanem a beágyazódás
2013. dec. 14. 14:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindkettőtöknek!!:) Nagyon jól esik amiket írtok!!! Sokat jelent! Februárban kezdjük újra!:) Nagyon boldog baba várást!!:)) Megérdemlitek,nagyon erős csajok vagytok!:) Soha nem adom fel!!
2013. dec. 14. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!