Valaki tud ajánlani konkrét biciklit túrázáshoz?
Kb. 300 ezer Ft környékén. Főleg cross trekinget nézegetnék, de annyira, annyira hülye vagyok hozzá, hogy hihetetlen. Évi 1500 km körül, ezek 90%-ban hétvégi 2-300km-es túrák. 186cm, 105kg-os 28 éves férfi vagyok. 90% aszfalt, maradék 10%földút.
Előre is köszönöm :)
Szerintem jó választás a cross-trekking.
Abban mindig megoszlanak a vélemények, hogy tárcsafék vagy V-fék...
Én utóbbira szavazok, de nem akarok senkit meggyőzni erről. :)
Nekem egy Merida crossway-em van, nagyon bevált.
Vagy esetleg ez a KTM - ezen már Deore váltó van...
(sokan mondják, hogy a KTM-ek túlárazottak - erre nincs ellenérvem :) )
Egyetértek az eddigiekkel, jóknak tűnnek.
V-fékkel is egyetértek. Átlagos felhasználás mellett nem ad sok pluszt. Előnye átlag felhasznalás mellett max esőben van. Fékerőre lehet,hogy kicsit erősebb,de ha jól be van állítva egy jó v-fék,akkor nincs probléma. Nekem van mindkettő, városban használom a v féket (télen-nyáron-esőben, mindig),teljesen jó.
Még annyit tennék hozzá, hogy kerékpárt én látatlanban semmiképp nem vennék. Ki kell próbálni,ráülni,hogy jó-e a méret (hiába van megadva táblázattal,az nem mindig jó),meg úgy eleve,hogy milyen érzés.
Jó tekerést majd az új cangával!
Szia!
Nekem konkrétan ilyen van:
És nagyon, nagyon jó, 2 éve használom, kényelmes, sosem volt vele baj, egész meglepő helyeken elmegyek vele, nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!