Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Valaki tud ajánlani konkrét...

Valaki tud ajánlani konkrét biciklit túrázáshoz?

Figyelt kérdés

Kb. 300 ezer Ft környékén. Főleg cross trekinget nézegetnék, de annyira, annyira hülye vagyok hozzá, hogy hihetetlen. Évi 1500 km körül, ezek 90%-ban hétvégi 2-300km-es túrák. 186cm, 105kg-os 28 éves férfi vagyok. 90% aszfalt, maradék 10%földút.

Előre is köszönöm :)

2021. jan. 29. 19:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szerintem jó választás a cross-trekking.

Abban mindig megoszlanak a vélemények, hogy tárcsafék vagy V-fék...

Én utóbbira szavazok, de nem akarok senkit meggyőzni erről. :)

Nekem egy Merida crossway-em van, nagyon bevált.

2021. jan. 29. 19:31
 2/12 anonim ***** válasza:

Ez a Kellys se tűnik rossznak..

[link]

És bőven az összeghatáron belül van...

2021. jan. 29. 19:35
 3/12 anonim ***** válasza:

Vagy esetleg ez a KTM - ezen már Deore váltó van...

[link]

(sokan mondják, hogy a KTM-ek túlárazottak - erre nincs ellenérvem :) )

2021. jan. 29. 19:36
 4/12 anonim ***** válasza:

Egyetértek az eddigiekkel, jóknak tűnnek.

V-fékkel is egyetértek. Átlagos felhasználás mellett nem ad sok pluszt. Előnye átlag felhasznalás mellett max esőben van. Fékerőre lehet,hogy kicsit erősebb,de ha jól be van állítva egy jó v-fék,akkor nincs probléma. Nekem van mindkettő, városban használom a v féket (télen-nyáron-esőben, mindig),teljesen jó.

Még annyit tennék hozzá, hogy kerékpárt én látatlanban semmiképp nem vennék. Ki kell próbálni,ráülni,hogy jó-e a méret (hiába van megadva táblázattal,az nem mindig jó),meg úgy eleve,hogy milyen érzés.

Jó tekerést majd az új cangával!

2021. jan. 29. 20:32
 5/12 anonim ***** válasza:
Ennyiért már nézhetnél fitness bringát is, az könnyebb és a nehéz teleszkóp helyett karbon villája van.
2021. jan. 29. 21:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Vfék pofaja esőben sárban de porban sem fog , folyamatosan kiszárad kopik a felnivel együtt . Egy huzalos tárcsa verhetetlen egy hidraulikus pedig ász .
2021. jan. 29. 21:13
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, meg minden, de a kérdésre eddig két ember válaszolt konkrétan, abból az egyik teljesen már árkategória, a másik meg a válaszoló szerint is túlárazott. Ki vagyok segítve baromira.
2021. jan. 29. 21:16
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem konkrétan ilyen van:

[link]

És nagyon, nagyon jó, 2 éve használom, kényelmes, sosem volt vele baj, egész meglepő helyeken elmegyek vele, nagyon szeretem.

2021. jan. 29. 21:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem szerintem túlárazott hanem egyesek szerint!!
2021. jan. 29. 21:40
 10/12 anonim ***** válasza:
56%
Ktm esetében a matricát fizeted meg extraként, azonos felszereltség kategoriaban sokkal drágább . Nem jobb a váza stb , egy sznob dolog . Létezik modern gyári BMW bringa is 6 kilóért elemzők szerint 3 kilót talán ér újként .
2021. jan. 29. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!