Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Minőségi és működő napelemet...

Minőségi és működő napelemet tudtok hosszabb túrázáshoz?

Figyelt kérdés
Olyanra gondoltam, amit a csomagtartó táskára szoktak felrakni. De kínai vackot nem akarok venni ami szinte biztos hogy a negyedét se tudja a ráírt teljesítménynek és cserben hagy szükség esetén. Az ár nem számít

2018. febr. 19. 08:23
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Voltaic Fuse 6W-t dícsérték páran youtube-on. Telefontöltésre jó állítólag
2018. febr. 19. 09:09
 2/12 A kérdező kommentje:
vagy van ilyenbőt 17W is, az még jobb elvileg. de 259$..szerintetek megbízható? vagy tudtok jobbat?
2018. febr. 19. 09:42
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem kerestem rá az adott napelemre, de én inkább agydinamót javaslok usb-s lámpával. Szerintem sokkal praktikusabb és olcsóbb is. Mert lesz egy jó világításod is, ami mindig nálad van és nem merül le. Ha érdekel, kikeresem a pontos típusokat, h én miket használok.
2018. febr. 19. 22:52
 4/12 A kérdező kommentje:
Agydinamóban is gondolkodok. Amit láttam ilyen lámpát az az axa luxx 70. Dicsérik. De szeretnék ettől függetlenül egy mobil kis erőművet létrehozni mert sok kütyüm van. Mobil, gps. Gopro stb
2018. febr. 20. 03:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Igen, az van nekem is. Ha több dolgot kell tölteni, akkor én egy több kimenetes powerbankot használok, miközben töltöm. Mindezt egy kormánytáskában, amit folyton tudok ellenőrizni. Elég sokat olvasgattam a témában, mielőtt bevásároltam, én erről a napelemről lebeszélnélek.
2018. febr. 20. 08:34
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Akkor elsőre agydinamót plusz olyan lámpát veszek
2018. febr. 20. 08:40
 7/12 D. Brasco ***** válasza:

En a lidl-be ruhaztam be egy ilyenre :

[link]

Volt vagy 30€ ahogy rmlekszem...nem sok remenyt fuztem hozza semmilyen téren sem......de aztan több volt mint kellemes meglepetés!Olyannyira higy vettem még egyet!Mindkettőt évek óta hasznalom azota is!

2018. febr. 20. 11:57
 8/12 D. Brasco ***** válasza:
30€
2018. febr. 20. 11:58
 9/12 D. Brasco ***** válasza:
Na masodjara sem irta oda az euro ikont!Szoval 30 euro!
2018. febr. 20. 11:58
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is, hogy írtál. Ilyet én még itthon nem láttam! Örülök, hogy működik neked. Nem is volt olyan drága..
2018. febr. 21. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!