Szerintetek mire költsek előbb?
17 éves vagyok. Nagy álmom, hogy Downhill Mountain Bike versenyző legyek, viszont az a probléma, hogy pont olyan helyen lakok, ahol semmi hegyek meg ilyenek nincsenek. Tehát itt nem tudnék edzeni, mindenképpen máshova kéne járnom. Viszont az még a problémám, hogy nincs jogosítványom sem, szóval nem tudnám a biciklimet elhordani itthonról.
Már nagyjából egy éve gyűjtöm a pénzt, most van annyi pénzem, hogy ha eladnám a mostani biciklimet, meg még pár dolgomat, akkor tudnék venni egy egész jó DH biciklit. A másik lehetőség pedig, hogy most kifizetem magamnak a jogosítványt, csak akkor meg a pénzem majdnem fele elmegy, és akkor meg a biciklire nem lesz pénz ki tudja még meddig. Szerintetek melyiket kéne előbb? Nyilván a jogosítvány egy praktikusabb dolog, mert másra is tudom használni a mindennapokban, de DH biciklire pedig már azóta vágyok mióta elkezdtem ezt az egészet, meg jó lenne minél előbb tapasztalatot szerezni ilyen biciklivel. Mit gondoltok?
Szerintem te már eldöntötted, hogy bicajt szeretnél. Megerősítést vártál, ehelyett mindenki a jogsit javasolta (mindenki meg is kapta a lehúzást ugyanattól a személytől, khm).
Ha választanod kell (a kérdésed szerint pedig kell), akkor logikusabb a jogsi. Később is konkrétan hasznát veszed. A bicaj kétesélyes, a versenyzés egyáltalán nem biztos.
Másrészt: lesz pénzed a bringára utána is (drágák az alkatrészek)? Menni a versenyekre, nevezés, szállás, kaja, lesz elég időd edzeni? Mindent feltennél erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!