Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 110 kilósan egy teleszkópos...

110 kilósan egy teleszkópos Mountain Bike szóba jöhet?

Figyelt kérdés
Hiányzik a biciklizés és a fogyásom miatt is szeretnék egyet. Mivel 110 kiló vagyok úgy gondolom nem mindegy milyet veszek. Egy teleszkópos Mountain Bike elbírna engem? Sajnos nem értek hozzá ezért várom a szakik tanácsait :)
2021. jan. 18. 11:29
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Értem
2021. jan. 18. 19:50
 22/30 anonim ***** válasza:
95%
Hát ez tényleg rizikós. Leggagyibb kínai bringa. Átlag ember alatt is szétesik. Ennek az árnak kb. háromszorosától indulnak azok, amiket kerékpárnak lehet nevezni. Ha ilyen kevés a keret, némi szerencsével ki lehet fogni valami használt bringát, ami ér is valamit.
2021. jan. 18. 19:56
 23/30 anonim ***** válasza:
Ezen a weboldalon folyamatosan "leárazott" kínai sz*rok vannak. Nehogy megvedd.
2021. jan. 18. 20:31
 24/30 anonim ***** válasza:
Kb egy kerék kerül 45000be... nem egy bringa...
2021. jan. 18. 22:33
 25/30 anonim ***** válasza:

100ezer fölött már lehet kapni használtan alap montikat,

esetleg decathlonban újonnan.

Viszont kérdés, hogy azok mennyi súlyt bírnak...

2021. jan. 18. 22:43
 26/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Ahh ez a rohadt túlsúly hogy még ebben is akadályoz...
2021. jan. 18. 23:15
 27/30 anonim ***** válasza:

120kg vagyok, most felyeztem be egy csepel túra felújítását, amit 1957-79ig gyártottak, sajnos nem tudom, hogy az enyém mikori, annyit tudok, hogy nagypapám 73-75között vásárolta, de pontosan nem emlékszik, hogy mikor, magának, és egy ugyan olyat csak női vázzal nagymamámnak. Többször megkerülték velük a balatont, de Mecsekben és Mátrán is jártak velük, pedig ezeken mégcsak váltó sem volt.

Törekedtem a lehető legtöbb eredeti alkatrész megtartásához, bár a hátsó agy helyett kapott egy agyváltot, a küllők újak, a felniket sem tudtam megmenteni, de egy hasonló korú 1982-es csepel budapestet használtam alkatrész bringának, arról szinte tökéletes állapotú felniket sikerült újítanom.

Felújítás egyetlen oka, hogy imádok bringazni, ám munkám és magánéletem miatt 5 éve nem volt lehetőségem olyan bringára amilyet szerettem volna, most pedig, hogy elértem ezt a vágósúlyt, elmentem egy kereskedésbe, hogy ha törik ha szakad veszek egy bringat, és sajnálattal tapasztaltam, hogy a sok munkás év, valamint a dagadtságom és a gerincsérvem hatására, egyszerűen már nem bírom azt a pozíciót tartani, amit egy álom országúti bringámon tartani kéne...

Itt a faluban ezt a bringát használom évek óta boltba járásra és kimondottan kényelmes a testtartásom rajta, el tudnék képzelni vele hosszabb utakat is, ezért lett felújítva. Most hétvégén tettem meg a próba kört, párszor majdnem szívrohamot kaptam, és bevallom volt olyan hely, ahol tolnom kellett, de összehoztam vele egy szombat Bakonycsernye-Székesfehérvár-Nádasdladány

Vasárnap Nádasdladány-várpalota-Bakonycsernye karikát...

És azt kell mondjam, nem a súllyommal vagy a bringával voltak egyedül gondjaim, csakis az edzettségemmel... illetve edzettlenségemmel.

2021. jan. 24. 22:00
 28/30 anonim ***** válasza:
Egy 50 éves bringán, hangsúlyozom...
2021. jan. 24. 22:02
 29/30 A kérdező kommentje:
Igen mert ez az 50 éves bringa még abból a korszakból való amikor még mindent megcsináltak.
2021. jan. 24. 22:10
 30/30 anonim ***** válasza:

Ja, mint most is.

Boltba járáshoz vehetsz kb. akármit, jó lesz.

2021. jan. 24. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!