Hogyan szedjek szét egy Mountain Bike teleszkópot?
Figyelt kérdés
Van egy RST 1618-s teleszkóp a bicajomon.Nem egy mai gyerek. Mivel rendbe szeretném rakni az egész bicajt, ezért szét szeretném szedni, kitisztítani azt is. Alulról a két csavart kicsavartam, tudom lefelé húzni, csak egy ponton túl nem megy. Felülről nem lehet állítani, mint a mostaniakat, csak egy zárt sapka van rajta. Egyáltalán ezt szét lehet szedni?2011. márc. 18. 20:02
1/1 anonim válasza:
Ha tényleg szeretnéd normálisan megcsinálni, akkor szerintem vidd szervizbe. Pár ezrest megér, hogy olyan szedje szét aki már látott ilyet. De ha megfelelően mozog akkor kevés WD40 is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!