Napelemes Digitális biciklíre szerelhető kerékzárról milyen tapasztalataitok vannak?
Azt tudom h a Linka nevű okostelefonnal összekapcsolható kerékpár lakat, állitólag beázik és szetmegy az aksija.
De van az a másik a napelemes, ami csak 60ezer, azzal is az lenne a gond?
Rendben ,nem veszek méregdrága okos akkus dolgokat.
Vettem egy 4000Ft os kis félkilós U lakatot, és a kerekekhez üléshez vettrm a decathlonban 5szögletű imbuszos tengely csavarokat, max bolt előtt hagyom,zarom le a bicajt, este házon belül tárolom.
Le is festettem már egyéni szinűre(terepmintás) hogy ne tudják eladni ha ellopják. Szerintetek igy jó?
Hát ez kb. a max., amit tenni tudsz.
Van egy jó haverom, aki anno profi versenyzett is és kb. harminc éve épít-szerel bringákat meg teker is, ő azt szokta mondani, bármivel zárod le, annyi ideig hagyhatod biztonsággal látókörödön kívül, amennyi ideig vissza tudod tartani a levegőt.
És sajnos igaz.
"ez gondolom visszatartó erő"
Picit talán, gondolhatja a tolvaj, hogy meglátod, ha mozog a fény.
De azért nem minden tolvaj hülye, tudja, hogy ha este van, te valószínűleg jobban megvilágított helyen vagy, mint a lovad lámpája és xart sem látsz abból, ha viszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!