Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Napelemes Digitális biciklíre...

Arktika kérdése:

Napelemes Digitális biciklíre szerelhető kerékzárról milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés

Azt tudom h a Linka nevű okostelefonnal összekapcsolható kerékpár lakat, állitólag beázik és szetmegy az aksija.

De van az a másik a napelemes, ami csak 60ezer, azzal is az lenne a gond?

2021. jan. 15. 05:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ekkora facságot-nehogy vegyél azért amire ráírják h okos még nem bitos h az/pláne digitális nehogy bevedd ezt a skok maszlagot:a kerékpárt hajtani kell-ha esetleg nem ilyen lenne az lehet akáér kecske is de nem kerékpár....
2021. jan. 15. 18:14
 12/16 A kérdező kommentje:

Rendben ,nem veszek méregdrága okos akkus dolgokat.

Vettem egy 4000Ft os kis félkilós U lakatot, és a kerekekhez üléshez vettrm a decathlonban 5szögletű imbuszos tengely csavarokat, max bolt előtt hagyom,zarom le a bicajt, este házon belül tárolom.

Le is festettem már egyéni szinűre(terepmintás) hogy ne tudják eladni ha ellopják. Szerintetek igy jó?

2021. jan. 15. 19:59
 13/16 A kérdező kommentje:
Meg veszek egy elemes riasztót az ülésem alá
2021. jan. 15. 20:23
 14/16 Wadmalac ***** válasza:

Hát ez kb. a max., amit tenni tudsz.

Van egy jó haverom, aki anno profi versenyzett is és kb. harminc éve épít-szerel bringákat meg teker is, ő azt szokta mondani, bármivel zárod le, annyi ideig hagyhatod biztonsággal látókörödön kívül, amennyi ideig vissza tudod tartani a levegőt.

És sajnos igaz.

2021. jan. 18. 07:22
 15/16 A kérdező kommentje:
Az én bicajom kerékagydinamós még fél óráig világit a lámpája miután használtam ☺️ ez gondolom visszatartó erő
2021. jan. 19. 14:26
 16/16 Wadmalac ***** válasza:

"ez gondolom visszatartó erő"

Picit talán, gondolhatja a tolvaj, hogy meglátod, ha mozog a fény.

De azért nem minden tolvaj hülye, tudja, hogy ha este van, te valószínűleg jobban megvilágított helyen vagy, mint a lovad lámpája és xart sem látsz abból, ha viszi.

2021. jan. 19. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!