Josephino kérdése:
Balatonudvari-Senj (Horvát tengerpart) Valakinek van jó útvonala/ tapasztalatai?
Figyelt kérdés
Most nyáron tettem meg életem első túráját Budapestről Balatonudvariba 7 óra 43 perc alatt, nulla edzéssel, rákészüléssel, ráadásul kölcsön bicón. Szóval elég nagy idióta vagyok. Éppen ezért következő nyárra tervezek egy "kicsit" hosszabb túrát Balatonudvariból Senj-be. Oda-vissza 5 napom van a túrára, ami lehet hogy kevésnek hangzik, de meg fogom csinálni. A kérdésem az lenne, hogy ment-e már valaki a Horvát tengerpartra? Tudtok-e ajánlani jó útvonalat meg úgy egyáltalán bármilyen tapasztalatot amire érdemes figyelni?2013. nov. 24. 00:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!