Strava, szintkülönbség mérése?
Lehet, hogy hülye kérdés, de eddig azt hittem, hogy a strava a többi
biciklis GPS-es alkalmazáshoz, órához hasonlóan(vagy azok sem így működnek?) az összes szintkülönbségbe beszámítja a lejtmeneteken szerzettet is.
Most tűnt csak fel, egy csak fel 103+ méteres emelkedő egymás után 6x való fel-le teljesítése, és odatekerve még egy szép domb teljesítése után, hogy összvissz 800méter szintet gyűjtöttem.
Én nézek be valamit, vagy tényleg csak a felfeléket számolja?
17!
900 KJ = 215 kcal
Leírom újra: Több pulzusmérőt használtam az évek alatt és azok calória értékei alapján írtam a hsz-t.
Tedd fel az Elevate plugin és akkor lesznek még olyan adataid, mint HRSS és W/Kg. Persze mérés (watt, pulzus) ezek is csak becslések lesznek.
Amúgy a Strava egyik nagy hibája, hogy nem naptárhoz kötöttek az adatok, csak egy súlyt adhatsz meg, pedig bőven lehet 10-20 kg-os ingadozása valakinek és akkor a régebbi edzéseihez fals értékeket fog számolni.
@21 Nem teljesen értelek. Le lett írva, hogy az energy output(kJ)
és a szervezet által elégetett összenergia(kcal) nem ugyanaz.
Én is használok pulzusmérőt, figyelemmel követem egy csomó más bringás útjait és edzéseit, és ezek alapján elég biztosan állíthatom,
hogy neked nagyon mást jelent a "közepes" megterhelés, mint a legtöbbeknek.
Hát azért akinek ilyen súlyingadozása van, az elég távol áll attól, hogy a w/kg értékeit nézegesse, mert nem épp egy sportoló.
22!
Aki napi szinten sportol, az egy sérülés vagy baleset után nagyon könnyen fel tudsz szedni 10 kg-ot, de még többet is, ha hónapokig nem tud mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!