Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen külső gumit ajánlotok?

Milyen külső gumit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Milyen külső gumit ajánlotok, félig aszfalt félig terep. Egy fr bicóra lenne, azért kellene ilyen gumi mert elkell tekernem a terephez amit bicós úton tudok megtenni meg néha szeretek városban tekerni persze lépcsőket, gyökereket meg ilyeneket kihasználni.
2021. jan. 1. 15:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
kérdezd as kotonos Úrt..
2021. jan. 1. 17:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Rendben. Bár nehéz lesz biciklire feltenni, de nem ismerem a lehetetlent.
2021. jan. 1. 17:10
 3/12 anonim ***** válasza:
26%
47 mm széleset slicket , nincs rücsök de ha kell tud kapaszkodni és a varosban kinyomja a vizet .
2021. jan. 1. 17:40
 4/12 anonim ***** válasza:

Semi-slick néven keresd. (A futófelületük sima, de oldalt van egy körömsor, ami segít a laza talajon való kapaszkodásnál.)

A méret meg követkeezik a kereked méretéből.

2021. jan. 1. 19:53
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azért ennél valami rücskösebbet választanék, most schwalbe volt rajta az jól bírta, de nagyobbat akarok rá mert keskenynek érzem, stinkyre menne a gumi, egy 6-7 km-et kellene csak bicósúton menni, egy 2.4-2.5-ös maxxist vagy schwalbe lenne a legjobb csak meghallgatnám elötte a tapasztalatokat, nem amit a net ír hanem amit az ember tapasztal....
2021. jan. 1. 22:26
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem most ilyen vann fenn.

[link]

Nekem bevált. Jól gurul, nem csúszik, nem kopik, de javarészt aszfalton használom. Laza talajon csak akkor, ha véletlenül belefutok.

Viszont az idén cserés lesz, és valami defektvédett darabbal szándékozom megpróbálkozni. Pl.

[link]

vagy ezzel

[link]

...vagy még meglátom mi lesz az idei választék.

2021. jan. 2. 08:14
 7/12 anonim ***** válasza:

Alkalmankénti 2x6 km aszfalt miatt semmi értelme feltenned egy rosszabb külsőt.

Mennyit tekersz egy évben?

2021. jan. 2. 10:49
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem a narancs keverékű HansDampf és a kék NobbyNic páros simán bírja az aszfaltot. Tesómnak Maxxis Ardent van elől-hátul, az se rossz, csak én szeretem a traktorosabb mintát!
2021. jan. 2. 23:01
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem akarok rosszabbat feltenni, csak megkérfezem hogy ki mit ajánlana. Őszintén nem tudom mennyit tekerek, tippre ilyen 6000km-et mondanék mert van higy nem megyek bicózni de van hogy egy nap elmegyek 3x. A régi bicómon egy schwalbe black jack 26x2.25 volt az nagyon jól bírta, de erre a gépre nagyobb gumit tennék fel... erre ilyen 2.5 2.6-ot max.
2021. jan. 2. 23:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Amúgy bírom mikor jönnek ide freeride gépre alsó kategóriás aszfalt gumit ajánlgatni! Biztos jól járnál vele! :D Ha nem ultrasoft Schwalbe gumit veszel, akkor nem fog elkopni! 1 Balatonkör, 2 Velencei-tó és még néhány huszon harminc körüli túra van a kék NobbyNic-jeimben és még szőrösek! Míg odaérsz a terephez, addig pelpuffantod kicsit keményebbre, de azt se kell, még jobb is puhán!
2021. jan. 2. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!