Miért nem tudom felrakni a külső gumit? Mit csinálok rosszul?
Megpróbálhatnál visszaengedni a belsőből. Teljesen laposan nem jó, hajlamos akkor becsípődni. Ha belső nélkül felmegy, akkor tutira túl van fújva a belső. Vagy az utolsó erőltetett szakasszal szembeni oldalon a belső be van csípve a külső alá és az lopja a kerületet.
Vannak egyébként nagyon szorosra méretezett külsők, olyankor szokott nálam jönni a három gumikulcsos játék. De azok belső nélkül sem mennek fel könnyebben.
Mellesleg szerintem a műanyag gumikulcsok xart se érnek, a fémek meg belső-kicsípő művészek.
Én sima konyhai evőkanalak nyelét szoktam használni, elég merev, lapos, kerekített, plusz be lehet akasztani ezt is küllő alá.
A külső peremét vékonyan be lehet szilikonzsírozni, úgy könnyebben megadja magát a kulcsnak.
vannak szemét külsők amik nem mennek fel.
minden gyártó minden gumija más és más. nekem is van amit kézzel felrakok és van amihez kell a kocsihoz való szerelővas. ez már csak ilyen sport.....
622-es Vili-Vili felni + Vittoria kevláros 20-as külső: két emberes munka volt, fél nap munkával, négy kézzel és négy evőkanállal ment fel, amikor végre átlépte a peremet az utolsó ponton, olyat szólt, mint a kilyukasztott lufi.
Másfél év múlva bedefekteltem vele, nem tudtam levenni, le kellett vágni a felniről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!