Hogyan kell használni a Shimano szorzó váltót?
Balkéznél van 1 2 3 jobbnál 1-9?
Ha mondjuk 1....4 re állítom az jó? Legalább könnyű hajtani. Nem akarom össze vissza csavargatni mert elromlik.
és ha felfele megy?!?
42es 80as pörgetés-az mennyi Vo2 max?!?
#11!
Értelmezd a "Síkon 44-16-ban szoktam közlekedni." mondatomat!
Nem értem ezt a sok kisebbségi komplexusos embert ebben a témakörben. Amikor leírom, hogy nem 15-tel szoktam tötymörögni, akkor azonnal jön a hitetlenkedők hada.
Az ilyen hitetlenkedők tekerjenek ki egy szép tavaszi vagy nyári napon Pomázra és induljanak el Dobogókő felé! Meg fogják tapasztalni a valóságot. A valóság pedig az, hogy amit írok, az egy teljesen átlagos teljesítnény azoknál, akik rendszeresen tekernek.
én meg azt nem értem h elvileg kultúr emberek vagyunk(már aki) mert attól hogy arcátlanul arcoskodunk(pofátlanul)attól meg lehet adni a tiszteletet-bárkinek.....
én is tekerek
Ezt szokták mondani az autósok is, aki fel akarnak zavarni a járdára. Ők is szoktak biciklizni, mégsem értik, hogy miért nem a járdán megyek.
Amúgy a kérdező 1-4-et (3x9) kérdezett, a leggyakoribb (11-32, 11-34) sorokon a 4. lánckerék 16-17-es. Érdekes, ez nem zavart téged és nem is javasoltad neki, hogy inkább könnyebb áttételt tekerjen magasabb pedálfordulattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!