Ez a kerékpár megfelelő lenne?
Sziasztok!
Nem igazán vagyok otthon a témában, de szeretnék tavasszal egy kerékpárt venni. Elég nekem ha elvisz A-ból B-be és nem törik szét alattam.
Ezt találtam:
Mit gondoltok?
ez egy kerékpáros szemében nem kerékpár de elvisz a ból b be
kb trabant szint kocsik között
én 5 km nél messzebb nem mernék vele elmenni
Használt trekking/crosstrekkingek között nézz szét.
Egy ilyet semmiképpen ne vegyél, még a sima közlekedés is szívás lesz vele. Ha már mindenképpen újat szeretnél, akkor viszont decathlonosakat nézz, újak között ott vannak a legjobb ár/érték arányúak. Ez a bicikli nem felel meg a "lehetőleg ne essen szét alattam" kitételnek.
Hát, a faluban ide-oda gurulásnak ez az alja, ami még csak nem jó, de még nwem életveszéylesen xar.
A Logan V-fékek és fékkarok legalább nem a nyünnyedő műanyagok, ez megállít, ha kell.
A Tourney váltók alja van rajta, amíg nem koszos, nem rozsdás a lánc és nem kell erőltetni, elműködik.
Felni duplafalú, agy alu, 7X3 áttétel, valószínűleg hátul menetes racsnin, esetleg tengelygörbülésekkel és töréssel kell néha számolni.
Nem jó, de bármelyik bevásárlóközpontos borzalomnál jobb. Ár-értékben ott van, ahova való.
Ha nem hagyod szétrohadni és karban lesz tartva, elműködik ezer évig és még egy hétig.
Ugyanazon az alacsony színvonalon, mint újonnan, de azt tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!