Csaj profi kerékpározók, hogy pisilnek verseny közben?
Fiúkat láttam megállva, de menet közben is. Viszont csajoknak ez fizikailag lehetetlen. Gondolom, nem állnak meg letolni a nacit és leguggolni. Nem tudok mást elképzelni, mint hogy egyszerűen bepisilnek. Aki ezzel vitatkozna, gondoljon bele, nem tehet mást.
Fogok majd erről bringás ismerősökkel, akár lányokkal dumálni és később írok, hogy mire jutottunk.
privi: "Bocs, de te szakmabeli vagy, azaz bringás lány, aki tudja, hogy ez a megoldás"
Nem... 40F... :D
Csak logikusan gondolkodom. Van inkontinenciára való betét is, ami azért sokmindent fel tud szívni. Pl Tena lady :)
szerintem egy oldalt felhúzzák a nadrágot, félretolják és kissé oldalra dőlnek és így állva végzik
meg kéne kérdezni Vas Kata Blankától
Van biciklis gatyám és tudom, hogy félrehúzni, mint egy bugyit azt nem lehet.
Marad a bepisilés. Azzal nem veszít időt és nem látszik rajta, hogy nyúlkál. Egyszerűen csak csurog.
Benkó Barbit! Ő még mindig Sexi
vagy Van Flőten kisasszony aki nagyon sexi
ahogy mondja az eurosport intrón:Dets-Cycling....
(olyan erotikus lejtés van benne..hogy én...);)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!