Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Csaj profi kerékpározók, hogy...

Csaj profi kerékpározók, hogy pisilnek verseny közben?

Figyelt kérdés

2020. dec. 16. 10:27
1 2
 1/11 erogeen ***** válasza:
100%

Fiúkat láttam megállva, de menet közben is. Viszont csajoknak ez fizikailag lehetetlen. Gondolom, nem állnak meg letolni a nacit és leguggolni. Nem tudok mást elképzelni, mint hogy egyszerűen bepisilnek. Aki ezzel vitatkozna, gondoljon bele, nem tehet mást.

Fogok majd erről bringás ismerősökkel, akár lányokkal dumálni és később írok, hogy mire jutottunk.

2020. dec. 16. 13:17
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
elvezető-cső?!?
2020. dec. 16. 13:20
 3/11 Krisz85 ***** válasza:
100%
azért két órásak kb a női felnőtt versenyek is, mert nem állnak meg, vagy imádkoznak hogy szakadjon az eső , és akkor let it go :D
2020. dec. 16. 14:22
 4/11 anonim ***** válasza:
7%
betét :)
2020. dec. 16. 22:49
 5/11 anonim ***** válasza:

privi: "Bocs, de te szakmabeli vagy, azaz bringás lány, aki tudja, hogy ez a megoldás"

Nem... 40F... :D

Csak logikusan gondolkodom. Van inkontinenciára való betét is, ami azért sokmindent fel tud szívni. Pl Tena lady :)

2020. dec. 16. 23:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon tudom elképzelni, ahogy a tele betét ott préselődik a lábaik között, tekeréskor, akkor már szerintem jobban járnak ha betét nélkül csak elengedik 😂, de jó lenne egy bringás lány válaszát látni!
2020. dec. 16. 23:25
 7/11 A kérdező kommentje:

szerintem egy oldalt felhúzzák a nadrágot, félretolják és kissé oldalra dőlnek és így állva végzik

meg kéne kérdezni Vas Kata Blankától

2020. dec. 17. 08:07
 8/11 erogeen ***** válasza:
100%

Van biciklis gatyám és tudom, hogy félrehúzni, mint egy bugyit azt nem lehet.

Marad a bepisilés. Azzal nem veszít időt és nem látszik rajta, hogy nyúlkál. Egyszerűen csak csurog.

2020. dec. 17. 08:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Benkó Barbit! Ő még mindig Sexi

vagy Van Flőten kisasszony aki nagyon sexi

ahogy mondja az eurosport intrón:Dets-Cycling....

(olyan erotikus lejtés van benne..hogy én...);)

2020. dec. 17. 18:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem bepisilnek

31/f

2021. jan. 11. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!