Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Városban milyen fokozat kell?

Városban milyen fokozat kell?

Figyelt kérdés
Városban amikor megállok piros lámpánál akkor 1-esben vagyok. És amikor elindulok akkor elkezdek felfele váltogatni.(szóval 1-ből 8-ig) Ti is szoktatok így csinálni? Vagy a városban célszerűbb ugyan abban a fokozatban maradni? Más is szokta így csinálni?

2020. nov. 14. 09:35
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem kiszemelt magának egy nyílegyenes párszázméteres szakaszt, ahová eleve sebességgel érkezett, és annak a rövid szakasznak az átlagát próbálja itt marketingelni, hogy ilyen átlagot megy trekkinggel. :D
2020. nov. 15. 14:10
 32/44 anonim ***** válasza:
49%
@31, nem értelek. Gondolom te nem vagy képes ilyen átlagot menni, még az Alföldön sem, ami nem baj, tényleg elég kemény. De ezt miért vetíted ki másokra?
2020. nov. 15. 14:18
 33/44 A kérdező kommentje:
31! Olvasni nem tanított meg az édesanáyád? Írtam hogy 20 kilóméteren
2020. nov. 15. 14:22
 34/44 anonim ***** válasza:

Amúgy milyen gumid van? Mert sima túragumival is kitekerhető, de ott azért tényleg durván kell nyomni... Slickeken, semi-slickeken viszont

talán ők is elhinnék.

2020. nov. 15. 14:51
 35/44 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen gumim van. Elég vékony(sőt nagyon).Kicsit bordázott, de nem terep gumi.
2020. nov. 15. 15:03
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

De aki ilyen sebességet bír kitekerni, annak miért okoz gondot az elindulás egy sima városi környezetben???? Miért kapcsol vissza 1-esbe????

Nagy az ellentmondás!

Vagy Alföldön lakik, de azon belül valami olyan ismeretlen városban, ahol alpesi hegyek vannak?? Csak bent a városban, a lámpák környékén...

:-DDD

2020. nov. 15. 17:03
 37/44 anonim ***** válasza:

Milyen jól elvannak.. :D

Ha a legnagyobb átmérőjű jelenti az 1es fokozatot, akkor kb. így használd:

1 és 5 (csak ritkán) -6-7-8

2 és 3-4-5-6-7 (itt is a szélsőket csak ritkán)

3 és 1-2-3-4 (csak ritkán)

Amúgy 2-5/6ban jól lehet indulni vagy 1-6. Lenyeg, hogy ne túl keményen, mert szakadhat a lánc!

2020. nov. 15. 17:12
 38/44 anonim ***** válasza:
0%
Például úgy,hogy 1 km-en keresztül mész a kerékpárral,és ha jobb lábas vagy akkor annak a fordulatát tudod megszámolni hányszor fordul át a pedál 1 km-en belül.Ha treckingről beszél azt nemtudom mert nekem montenbike-om van,és én mindig elöl a legnagyobbon használom,és hátul a legkidebben vagy is 3x7 be,és nem szoktam váltogati mert az meg a váltónak nem tesz jót ha markolatváltós,le -fel váltogatni nem a legjobb.Én ha megyek országúton vele akkor 21 be használlom,és tudjátok miért? Mert az a leggyors
2020. nov. 15. 23:54
 39/44 anonim ***** válasza:
0%
Például úgy,hogy 1 km-en keresztül mész a kerékpárral,és ha jobb lábas vagy akkor annak a fordulatát tudod megszámolni hányszor fordul át a pedál 1 km-en belül.Ha treckingről beszél azt nemtudom mert nekem montenbike-om van,és én mindig elöl a legnagyobbon használom,és hátul a legkidebben vagy is 3x7 be,és nem szoktam váltogati mert az meg a váltónak nem tesz jót ha markolatváltós,le -fel váltogatni nem a legjobb.Én ha megyek országúton vele akkor 21 be használlom,és tudjátok miért? Mert az a leggyorsabb sebesség én már kipróbáltam véltás nélkül 6km-t tettem meg 5 perc alatt,és 1 km es távon belül meg egy kamont előztem meg félúton otthagytam,és amikor fékeztem akkor ért utol.
2020. nov. 15. 23:58
 40/44 A kérdező kommentje:
A 21 az nem túl nagy? Én elöl a 3-ast nem is szoktam használni mert annyira lassan tudom tekerni. Inkább pörgetem
2020. nov. 16. 07:31
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!