Városban milyen fokozat kell?
Szerintem kiszemelt magának egy nyílegyenes párszázméteres szakaszt, ahová eleve sebességgel érkezett, és annak a rövid szakasznak az átlagát próbálja itt marketingelni, hogy ilyen átlagot megy trekkinggel. :D
2020. nov. 15. 14:10
@31, nem értelek. Gondolom te nem vagy képes ilyen átlagot menni, még az Alföldön sem, ami nem baj, tényleg elég kemény. De ezt miért vetíted ki másokra?
2020. nov. 15. 14:18
33/44 A kérdező kommentje:
31! Olvasni nem tanított meg az édesanáyád? Írtam hogy 20 kilóméteren
Amúgy milyen gumid van? Mert sima túragumival is kitekerhető, de ott azért tényleg durván kell nyomni... Slickeken, semi-slickeken viszont
talán ők is elhinnék.
2020. nov. 15. 14:51
35/44 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen gumim van. Elég vékony(sőt nagyon).Kicsit bordázott, de nem terep gumi.
De aki ilyen sebességet bír kitekerni, annak miért okoz gondot az elindulás egy sima városi környezetben???? Miért kapcsol vissza 1-esbe????
Nagy az ellentmondás!
Vagy Alföldön lakik, de azon belül valami olyan ismeretlen városban, ahol alpesi hegyek vannak?? Csak bent a városban, a lámpák környékén...
:-DDD
2020. nov. 15. 17:03
Milyen jól elvannak.. :D
Ha a legnagyobb átmérőjű jelenti az 1es fokozatot, akkor kb. így használd:
1 és 5 (csak ritkán) -6-7-8
2 és 3-4-5-6-7 (itt is a szélsőket csak ritkán)
3 és 1-2-3-4 (csak ritkán)
Amúgy 2-5/6ban jól lehet indulni vagy 1-6. Lenyeg, hogy ne túl keményen, mert szakadhat a lánc!
2020. nov. 15. 17:12
Például úgy,hogy 1 km-en keresztül mész a kerékpárral,és ha jobb lábas vagy akkor annak a fordulatát tudod megszámolni hányszor fordul át a pedál 1 km-en belül.Ha treckingről beszél azt nemtudom mert nekem montenbike-om van,és én mindig elöl a legnagyobbon használom,és hátul a legkidebben vagy is 3x7 be,és nem szoktam váltogati mert az meg a váltónak nem tesz jót ha markolatváltós,le -fel váltogatni nem a legjobb.Én ha megyek országúton vele akkor 21 be használlom,és tudjátok miért? Mert az a leggyors
2020. nov. 15. 23:54
Például úgy,hogy 1 km-en keresztül mész a kerékpárral,és ha jobb lábas vagy akkor annak a fordulatát tudod megszámolni hányszor fordul át a pedál 1 km-en belül.Ha treckingről beszél azt nemtudom mert nekem montenbike-om van,és én mindig elöl a legnagyobbon használom,és hátul a legkidebben vagy is 3x7 be,és nem szoktam váltogati mert az meg a váltónak nem tesz jót ha markolatváltós,le -fel váltogatni nem a legjobb.Én ha megyek országúton vele akkor 21 be használlom,és tudjátok miért? Mert az a leggyorsabb sebesség én már kipróbáltam véltás nélkül 6km-t tettem meg 5 perc alatt,és 1 km es távon belül meg egy kamont előztem meg félúton otthagytam,és amikor fékeztem akkor ért utol.
2020. nov. 15. 23:58
40/44 A kérdező kommentje:
A 21 az nem túl nagy? Én elöl a 3-ast nem is szoktam használni mert annyira lassan tudom tekerni. Inkább pörgetem
További kérdések: