Rendszeres sportolok, most hová menjek futni? Vagy most komolyan azt gondolják hogy maszkban fognak sportolni, biciklizni az emberek?
2020. nov. 10. 21:59
3/15 anonim válasza:
Olvassatok már légyszíves.
"Sporttevékenység közben, valamint a parkokban, illetve zöldterületeken a maszkhasználat továbbra sem lesz kötelező."
2020. nov. 10. 22:02
4/15 anonim válasza:
Igen. Ahol olvastam, nem szerepelt a teljes leírás ami pontosan ez:
"szerda 0 órától a 10 ezer főnél nagyobb települések egyes közterein lesz kötelező a maszkhasználat. A területek kijelölése a polgármesterek feladata lesz. Ugyanakkor a sporttevékenység során, valamint a parkokban, zöldterületeken továbbra sem lesz kötelező a maszkhasználat."
2020. nov. 10. 22:17
5/15 anonim válasza:
"Hogy lehet majd maszkban biciklizni, futni?"
Úgy, hogy felveszed és biciklizel meg futsz és közben rajtad van.
Mindenki másnak, aki képes elolvasni a rendeletet, nem kell maszkban bicikliznie vagy futnia.
2020. nov. 11. 01:21
6/15 anonim válasza:
Lehet venni sportmaszkot, ami kifejezetten teli futasra van kitalalva. Aznemjo?
2020. nov. 11. 13:43
7/15 Wadmalac válasza:
Bp.-i futárok nagy része most is maszkban teker.
Mínuszban jobb is.
Én nem bírnám, én sétánál is szuszogok mint egy gőzmozdony, ha rajtam van.
De ha sporthoz nem kötelező, akkor mindegy is. Biztos aki hozta a rendeletet, fulladt már be lépcsőn miatta. :)
2020. nov. 11. 14:04
8/15 anonim válasza:
Én tavasszal maszkban bringáztam a városban. Nem döntöttem rekordokat az emelkedőkön, de túlélhető volt.
2020. nov. 11. 20:40
9/15 MGéza válasza:
Nagyvárosban a szmog miatt ajánlott szűrőbetétes maszk használata vírus ide vagy amoda. Szelepes maszkban nem fogsz fulladni. Télen meg nem fagy le az arcod. Egyébként nem kötelező, az egyéni sport pedig megengedett. De például focizni már nem lehet összegyűlni, csapatsport tilos. Az a rendőrön múlik hogy egy esetleges outis csoportot minek tekint, bár az már elvileg a tiltás kategória.
2020. nov. 12. 13:32
10/15 Wadmalac válasza:
"Az a rendőrön múlik hogy egy esetleges outis csoportot minek tekint"
Hát ha elő tudják adni hitelesen, hogy egy háztartásban is laknak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!