Ez így normális, hogy közel négy óra alatt, 65 km kerékpározással kicsit kevesebb kalóriát égettem el (1060 kcal), mint két óra alatt, 10 km-es sétával (1093 kcal)?
Egyébként, kérdező, sokadjára ismétlem magam: nekem működik, a strava összevetve pontosabb, pulzussal kalkuláló eszközökkel közelítőleg jól meg tudja adni.
Elmentem kirándulni is, összevetettem a hasonló időtartamú, "keményen nyomós" biciklis edzésemmel-majdnem kétszer akkora volt a kerékpáros edzésre kalkulált energia... Hozzáteszem, ez a reális, mert nem teljesítménytúra volt, míg biciklizés közben jó néhány "PR"-t szereztem, bejáratott segmenseken:D
Egy akármilyen kommersz szoftver honnan a bánatból tudná, hogy te mennyi energiát használsz el?
4 óra normális intenzitású kardio mozgás(ahol egy meghatározott intervallumon belüli pulzusszámon pörög a szíved), BIZTOSAN több kalóriát éget el, mint 2 óra.
Hogy pontosan mennyit, azt laboratóriumban, műszeres méréssel lehet meghatározni. (vagy brit tudósok állapíthatják meg) Minden kütyü, meg szoftver nagyjából parasztvakítás, de legalább nagy piaca van.
Ja, kis hibahatárral meg tudja mondani, hogy mennyit égettél el,
ami tökéletes kb. minden célra, de azért parasztvakítás:D Persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!