Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 40 ezer forint környékén...

40 ezer forint környékén tudtok jó városi női kerékpárt ajánlani?

Figyelt kérdés

Mindennapi munkába járásra kellene télen nyáron.

A jelenlegi biciklimre már van vevő és 40 ezerért adom el neki. (Neuzer Beach fekete színben)

Igazából már kiábrándultam belőle. (2 éve vásároltam) Hirtelen felindulásból, hogy én akarok egy új biciklit és erre esett a választásom pedig Cruisert akartam, de az nem volt a boltban.

Kíváncsi vagyok miket tudtok ajánlani a fent említett összegben ami jól is mutat és strapabíró is bár a külső másodlagos szempont, de értitek. (Max 50 ezer)

Ha ez fontos akkor 170cm vagyok kb. és 80kg.

2020. okt. 29. 17:59
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
28-as válaszoló: A váza valahogy nagyon nem tetszik pedig amúgy szép.
2020. okt. 30. 15:50
 32/40 anonim ***** válasza:

Ez lenne a minimum, amit én újan megvennék:

[link]

Erre igény szerint lehet sárvédőt és csomagtartót szerelni, ha szeretnél.

Linkelek néhány használtat is, amit én érdemesnek tartanék megnézni, ha a váz mérete megfelelő (erre figyelj, hogy kényelmes legyen!):

[link]

[link]

2020. okt. 30. 16:50
 33/40 anonim ***** válasza:

Én nem értek a mostani bringákhoz, egy majdnem 30 éves városi bringám van, 6 sebességes. Acél váz (kb. 14 kiló), Shimano váltó. Ennyi idő alatt fékbovden cserén kívül más javítás nem volt. Anno 12 ezer forint volt (kb. egy havi fizu) és máig használom, addig hajtom, amíg szét nem esik alattam, de erre egyelőre semmi jel nem mutat.

Régen még minőséget gyártottak, ami most is az, az jóval túlesik a kereteden. Szerintem keress használtat, lehet, hogy jobban jársz.

2020. okt. 30. 17:39
 34/40 anonim ***** válasza:
Ja, és teljesen felszerelt: sárvédők, csomagtartó, láncvédő, és még csak nem is rozsdásodik. Azt hiszem, anno jó vásárt csináltam vele.
2020. okt. 30. 17:48
 35/40 MGéza ***** válasza:

Én itt néznék körül:

[link]

2020. okt. 30. 19:07
 36/40 MGéza ***** válasza:

Eh, sikerült elrontani, szóval itt:

[link]

2020. okt. 30. 19:08
 37/40 anonim ***** válasza:
Utolsó kommentelő se láncot - racsnikat keréktengelyt sem csapágyrészeket fék dolgokat nyerget sem csereltél ? Ennyire semmi sem tartós csak ha alig van használva .
2020. okt. 30. 20:35
 38/40 MGéza ***** válasza:
#37: Az csak véletlen kivágás és beillesztés volt. És nem az enyém és nem itt akarom eladni :)
2020. okt. 30. 20:38
 39/40 anonim ***** válasza:
37: Csak fékbovden csere volt, meg váltó állítás. Mostanában már csak rövid utakra használom, de fénykorában 60-70 km-es napi túrák is voltak rendszeresen.
2020. okt. 30. 21:45
 40/40 anonim ***** válasza:
Ja, meg nyereg és markolat csere, az volt.
2020. okt. 30. 21:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!