Esés iránti félelmet le lehet valahogy győzni?
Leginkább Enduro biciklizésről lenne most szó. Rengetegszer érzem egy ugratónál, letörésnél, vagy esetleg egy nagyon meredek technikás lejtőnél, hogy meg lenne hozzá a tudásom, viszont még sem tudnám beadni az adott dolgot a félelem miatt. Tehát érzem, hogy ha félelem és gátlások nélkül mennék neki az adott akadálynak, akkor simán menne. Viszont mivel félek, ezért bizonytalan vagyok, ami általában eséshez vezet. (például nem merek túl gyorsan rámenni egy ugratóra a félelem miatt, pedig pont ez kéne hozzá)
Valaki tudna tanácsot adni?
Válassz másik szakágat.
A te félelmed nem fóbia, hanem valós veszély okozza...és szerintem a te agyad működik megfelelően.
Nem lehet, hogy valóban a tudásodon túli a feladat?
Fokozatosan kell haladni.
Én inkább attól félnék, hogy a teszem azt 600 ezer forintos enduro bringám szétmegy, szétesik széttörik eséskor...
Persze, tud az fájni is rendesen, de csak nem betonra érkezel, hanem avarra, bokorra, nagyon kemény talajra szerintem ritkábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!