Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy kuzdjem le a repules...

Hogy kuzdjem le a repules iranti felelmem?

Figyelt kérdés
Szeptemberben repul a hugom Nemetorszagba, es iszonyatosan aggodok, rossz eloerzetem van, hogy mi lesz.. O nem fel, de en mindig is rettegtem a repulestol, remalmaim is vannak vele. Oke, hogy altalaban veve biztonsagos, de eleg egyszer szerencsetlennek lenni, es pont rossz gepen ulni.. Azert lehetett mar eleg sok ilyen balesetrol hallani. Es mondjak, hogy az utakon tobb baleset tortenik, de azt van esely tulelni, de ha egy repulo lezuhan...

2018. aug. 24. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Ezen fölösleges paráznod, ha van lehetőséged utazz és élj, ha neked az van megírva, hogy egy repülőn kell meghalnod, akkor ott fogsz meghalni. Ezért fölösleges bekuckóznod és félni. Egyébként nagyon kicsi az esélye, hogy bármi is történne.
2018. aug. 24. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Te félsz nem a tesód. Ezt vetíted ki, ezért álmodsz butaságokat. Én sokkal jobban félteném ha autóval utazna, ott több az esélye a balesetre mint a gépen. Amúgy Európában szerintem vahy 20-30 éve nem zuhant le utasszállító.
2018. aug. 24. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:
73%

Voltak és lesznek balesetek mindig, autóval és repülővel is, aki fél és csak egyszer is, de be bizonyosodik az aggodalma, soha nem fog újból megpróbálkozni vele.

Tesóm unokahúga megcsinálta a jogsit, párszor ha ment kocsival akkor is felügyelettel, egyszer majdnem összement más autóssal nem sokon múlott, akkor összezuhant és azóta sem vezet, hozzátette jobban át kellett volna gondolnia és akkor el sem kezdi.

Neked is azt tudom mondani hogy ülj fel, a felszállásra kell figyelni az erőhatások miatt, utána már jó, Német az közel van, én kocsival jártam ki régebben, sokat nem is kell utazni.

2018. aug. 24. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, feleslegesen aggódsz. Végül is egyszeri útról van szó, nem stewardess állást kapott. :)
2018. aug. 24. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én meg imádok repülni. :3 És annyi minden kell ahhoz, hogy egy gép lezuhanjon, hogy el se hiszed. Nem véletlenül biztonságosabb. Nem úgy van az, hogy csak úgy leesik, mert egy pár dolog elszáll rajta. De amúgy nem tudunk megnyugtatni. Neked kéne fejben felfogni, hogy ez nem veszélyes abszolút. Azt tudom még mondani, hogy esetleg olvass róluk, mármint a repülőkről, hogy megtudd, hogy hogy működnek. Esetleg még annyi biztatót tudok neked mondani, hogy a mai gépek kiforrott technikával repülnek, míg például a második világháborúban ez nagyon nem így volt, aztán mégis csak az a gép esett le, amit lelőttek. Szóval ne aggódj!
2018. aug. 24. 21:46
 6/6 anonim válasza:
Ha tudsz angolul, akkor a youtube-on ajánlom Captain Joe csatornáját, rengeteg dolgot elmond a repülőgépekről, és a biztonsági berendezésekről. Először én is féltem a repüléstől, de az első után kezdtem vele megbarátkozni. (Eddig 4x repültem). Tudod a repülés teljesen biztonságos, a zuhanás az ami nagyon veszélyes :))
2018. szept. 14. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!