Van ilyen gps alkalmazás?
Figyelt kérdés
Szeretném magamnak előre megrajzolni az utat. Még nem találtam ilyet. Esetleg valaki tudna ajánlani olyat amivel előre meg tudom rajzolni hogy merre menjek? Az sem lenne rosz ha navigálna is. Esetleg osmand vagy google maps nincsen ilyen funkciója?2020. okt. 8. 15:54
11/15 A kérdező kommentje:
De le tudnátok írni pontosan hogy hol kell tervezni? Olyat szeretnék hogy én rajzolhatom hogy pontosan merre menjek
Pl google mapsben hol van az ilyen funkció? Mindenkinek köszönöm a hasznos választ
2020. okt. 11. 21:40
12/15 anonim válasza:
13/15 A kérdező kommentje:
Az openstreetet néztem. De ebben hogyan tudok térképet rajzolni?
2020. okt. 11. 21:57
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítőkész választ. Most jöttem rá hogyan kell használni.
2020. okt. 11. 22:00
15/15 anonim válasza:
Mindegyiknél máshogy, de mindegyikhez megtalálod a leírást ha keresed. Nem bonyolult.
Google maps tervezéshez és exportáláshoz is több módszer van. Az egyik pl. hogy megtervezed (kattintgatsz az útvonalon, hozzáadsz újabb pontokat), majd a végeredmény linkjét bemásolod ide [link] és letöltöd a gpx-et. Vagy letöltöd a kml-t google mapsből és a [link] gpx-é konvertálod, stb.
Nem ugyanolyan módon működik mindegyik oldal, app, módszer, neked kell kitalálnod, hogy melyik hogyan és neked melyik a legjobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!