Megéri felujitani v-fékes régi acélvázas kerékpárt?26/F
Figyelt kérdés
2020. szept. 28. 22:18
1/5 anonim válasza:
igen
én is megcsináltam a régi montimat futkosónak.
rücskös gumi helyett kapott városit, meg egy magasabb kormányt, hogy kényelmesebb legyen, sárcévő, csomagtartó, meg a szokásos csapágy, lánc, váltó javítás, csere, takarítás stb.
2/5 anonim válasza:
Meg. Jók azok a vázak gyepálni a rongy aszfalton, meg a tömegközéppontja is jó helyen van a döcögéshez, és ezen egy valamivel emberbarátabb kormány se sokat ront. Egy korrekt üléssel, az említett felnőtt gumikkal, olajba rakva, 3bar fölé fújva még ilyen negyvenperces városközi suhanásokra is rendben lehet.
3/5 anonim válasza:
Ha szükséges, akkor újítsd fel. Az enyém majdnem 30 éves, de fékbowden-cserén és váltó-beállításon kívül semmi újítgatásra nem volt szükség, pedig sokat használtam. Régen túrázásra, mostanában már csak inkább városban elszaladgálni. Még csak nem is rozsdásodik.
4/5 anonim válasza:
Az állapota jellege és az új alkatrészek költsége mellett az is fontos magad fogod e szerelni . Váltókhoz fékekhez nem kell speci eszköz de racsni hoz lánc cseréhez hajtokar leszedeshez kell , ezt vagy szerzel vagy műhely intézi . Romos kopott bringara semmit se költs .
5/5 Májkell válasza:
Ha van hozzá kedved, pénzed és szabadidőd, akkor igen. Ha nincs, akkor nem. Én egyszer pont egy ilyen bicajt újítottam fel és aztán elajándékoztam. Közlekedni lehetett vele, de mindent kicserélni rajta már nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!